Başkan Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi esnafıyla buluştu

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.12.2023 - 13:42, Güncelleme: 11.12.2023 - 09:38 860+ kez okundu.
 

Başkan Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi esnafıyla buluştu

Başkan Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi esnafıyla buluştu
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, saha çalışmalarını Bayramyeri ve Kaleiçi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi’nde gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Güngör, Kaleiçi Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmalarını da inceledi.Bayramyeri ve tarihi Kaleiçi esnaflarına hayırlı işler dilediklerini belirten Güngör; “Ecdadımızın bizlere bıraktığı tarihi yapıları AK kadrolarla restore ederek gelecek nesillere olan borcumuzu yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından tarihi Kaleiçi çarşımızda yapılan restorasyon çalışmaları ile çarşımız daha düzenli ve verimli hale getirilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet yolunda neler yapabildiğimiz ve neler yapabileceğimiz milletimiz nezdinde bilinmekte ve takdir edilmektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yapılacak olan seçimlerde de milletimizin teveccühü ile yeniden hizmet yarışımıza devam edeceğiz. Bayramyeri ve Tarihi Kaleiçi esnafımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Esnafımıza bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.
Başkan Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi esnafıyla buluştu
AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, saha çalışmalarını Bayramyeri ve Kaleiçi esnaflarını ziyaret ederek sürdürdü.

AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart 2024 yerel seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Güngör, Bayramyeri ve Kaleiçi’nde gerçekleştirdiği ziyarette esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Güngör, Kaleiçi Çarşısı’nda Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan restorasyon çalışmalarını da inceledi.

Bayramyeri ve tarihi Kaleiçi esnaflarına hayırlı işler dilediklerini belirten Güngör; “Ecdadımızın bizlere bıraktığı tarihi yapıları AK kadrolarla restore ederek gelecek nesillere olan borcumuzu yerine getiriyoruz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından tarihi Kaleiçi çarşımızda yapılan restorasyon çalışmaları ile çarşımız daha düzenli ve verimli hale getirilmiştir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde ülkemize ve milletimize hizmet yolunda neler yapabildiğimiz ve neler yapabileceğimiz milletimiz nezdinde bilinmekte ve takdir edilmektedir. 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yapılacak olan seçimlerde de milletimizin teveccühü ile yeniden hizmet yarışımıza devam edeceğiz. Bayramyeri ve Tarihi Kaleiçi esnafımıza nazik misafirperverlikleri için teşekkür ediyorum. Esnafımıza bol bereketli kazançlar diliyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.