Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BLD (Web Sitesi) - Web Sitesi | 19.03.2024 - 12:28, Güncelleme: 19.03.2024 - 12:28 870 kez okundu.
 

Başkan Zolan’a Bakan Şimşek’ten ziyaret

Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Şimşek’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Nilgün Ök, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Şimşek’e Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığından bahseden Başkan Zolan, daha sonra Bakan Şimşek’e Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı. Bakan Şimşek şeref defterini imzaladı Bakan Şimşek ise, ev sahipliğinden ve yakın ilgilerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Ziyaretin sonunda Başkan Zolan, Bakan Şimşek ve beraberindekiler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yer alan AK Parti standını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.  
Bir dizi ziyaret ve program için Denizli’ye gelen Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bir dizi ziyaret ve program için geldiği Denizli’de Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ı ziyaret etti. Ziyarete, Bakan Şimşek’in yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Milletvekili Şahin Tin, Nilgün Ök, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Ahmet Kutluhan, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör ile beraberindekiler eşlik etti. Başkan Zolan ilk olarak Bakan Şimşek’e Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı'nda sergilenen Yatağan palası, Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınlarından oluşan eserleri ve Denizli Sancağını anlattı. 15 Mayıs 1919’da Müftü Ahmet Hulusi Efendi’nin Denizli Sancağı ile ilk direnişi başlattığından bahseden Başkan Zolan, daha sonra Bakan Şimşek’e Denizli Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarını anlattı.

Bakan Şimşek şeref defterini imzaladı

Bakan Şimşek ise, ev sahipliğinden ve yakın ilgilerinden dolayı Başkan Zolan'a teşekkür ederek, Denizli Büyükşehir Belediyesi şeref defterini imzaladı. Ziyaretin sonunda Başkan Zolan, Bakan Şimşek ve beraberindekiler 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda yer alan AK Parti standını ziyaret ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.




 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.