Halil Pekdemir’i hiç böyle görmediniz…

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 08.03.2024 - 12:11, Güncelleme: 08.03.2024 - 12:11 1682 kez okundu.
 

Halil Pekdemir’i hiç böyle görmediniz…

Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, eşi Gülseren Pekdemir ile birlikte 1972 model klasik bir otomobille şehri turladı. Klasik araç tutkunu olduğunu belirten usta siyasetçi, önemli görevlerle geçen siyaset mesaisi yüzünden bu tutkusuna ara vermek zorunda kaldığını söyledi. Şehir turunun ardından Pekdemir’in yüzündeki mutluluk, görülmeye değerdi.
HABER MERKEZİ Denizli Klasik Otomobil Kulübü, Pamukkale Belediye Başkanlığı için yarışan usta siyasetçi Halil Pekdemir’i ağırladı. Klüp üyeleriyle Beyaz Kafe’de buluşan Pekdemir’e bu ziyarette eşi Gülseren Pekdemir de eşlik etti. Pekdemir, kulüp üyelerine projelerinden bahsetti, destek istedi. Sohbet kısmının ardından1972 model klasik bir aracın direksiyonuna geçen Cumhur İttifakı Adayı Pekdemir, eşi Gülseren Hanım ve Kulüp Başkanı Önder Şentürk birlikte şehir turu attı. Bir taraftan şehri turlayıp diğer taraftan Başkan Şentürk ile sohbet eden usta siyasetçi, kendisinin de bir klasik otomobil tutkunu olduğunu söyleyip ekledi: “Ayrıca bir de klasik bir motorsikletim vardı” O DA BİR KLASİKÇİ Siyasete girdiği ilk yıllardan bu yana zamanın çoğunu şehri için harcayan Pekdemir, siyasi mesaisi nedeniyle klasik otomobil ve motorsiklet tutkusuna ara vermek zorunda kaldığını söyledi. Orijinal bir otomobilin dışında orijinal bir klasik motorsikletinin olduğunu dile getiren Pekdemir, “Özellikle günün sonunda motorsikletimle tur atmanın keyfi bir başkaydı” diye konuştu. İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ Göreve geldikten sonra klasik otomobilciler ve motor sporu tutkunlarıyla işbirliği halinde olacaklarına vurgu yapan Pekdemir, “Hem Pamukkalye Belediyesi olarak bu tarz hobi sahibi vatandaşlarımız ve STK’lara destek vereceğiz hem de festivam gibi organizasyonlarda onlarla birlikte Pamukkale ve Karahayıt’ın uluslararası düzeyde tanıtılması için çalışacağız” diye konuştu.  ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ AK Partili Pekdemir, keyifli otomobil turu ve söyleşinin ardından “Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Günün yorgunluğu bitti biliyor musun” sözleriyle Başkan Şentürk’e teşekkür ederken, mutluluğu görülmeye değerdi.
Cumhur İttifakı Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, eşi Gülseren Pekdemir ile birlikte 1972 model klasik bir otomobille şehri turladı. Klasik araç tutkunu olduğunu belirten usta siyasetçi, önemli görevlerle geçen siyaset mesaisi yüzünden bu tutkusuna ara vermek zorunda kaldığını söyledi. Şehir turunun ardından Pekdemir’in yüzündeki mutluluk, görülmeye değerdi.

HABER MERKEZİ

Denizli Klasik Otomobil Kulübü, Pamukkale Belediye Başkanlığı için yarışan usta siyasetçi Halil Pekdemir’i ağırladı. Klüp üyeleriyle Beyaz Kafe’de buluşan Pekdemir’e bu ziyarette eşi Gülseren Pekdemir de eşlik etti. Pekdemir, kulüp üyelerine projelerinden bahsetti, destek istedi.

Sohbet kısmının ardından1972 model klasik bir aracın direksiyonuna geçen Cumhur İttifakı Adayı Pekdemir, eşi Gülseren Hanım ve Kulüp Başkanı Önder Şentürk birlikte şehir turu attı. Bir taraftan şehri turlayıp diğer taraftan Başkan Şentürk ile sohbet eden usta siyasetçi, kendisinin de bir klasik otomobil tutkunu olduğunu söyleyip ekledi: “Ayrıca bir de klasik bir motorsikletim vardı”

O DA BİR KLASİKÇİ

Siyasete girdiği ilk yıllardan bu yana zamanın çoğunu şehri için harcayan Pekdemir, siyasi mesaisi nedeniyle klasik otomobil ve motorsiklet tutkusuna ara vermek zorunda kaldığını söyledi. Orijinal bir otomobilin dışında orijinal bir klasik motorsikletinin olduğunu dile getiren Pekdemir, “Özellikle günün sonunda motorsikletimle tur atmanın keyfi bir başkaydı” diye konuştu.

İŞBİRLİĞİ İÇİNDE OLACAĞIZ

Göreve geldikten sonra klasik otomobilciler ve motor sporu tutkunlarıyla işbirliği halinde olacaklarına vurgu yapan Pekdemir, “Hem Pamukkalye Belediyesi olarak bu tarz hobi sahibi vatandaşlarımız ve STK’lara destek vereceğiz hem de festivam gibi organizasyonlarda onlarla birlikte Pamukkale ve Karahayıt’ın uluslararası düzeyde tanıtılması için çalışacağız” diye konuştu. 

ÇOCUKLAR GİBİ ŞENDİ

AK Partili Pekdemir, keyifli otomobil turu ve söyleşinin ardından “Çok teşekkür ediyorum, Allah razı olsun. Günün yorgunluğu bitti biliyor musun” sözleriyle Başkan Şentürk’e teşekkür ederken, mutluluğu görülmeye değerdi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.