Söke, Denizli deplasmanından 3 puan çıkardı

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2023 - 09:32, Güncelleme: 07.12.2023 - 09:27 917+ kez okundu.
 

Söke, Denizli deplasmanından 3 puan çıkardı

Söke, Denizli deplasmanından 3 puan çıkardı
TFF Bölgesel Amatör Lig’in 8. haftasında deplasmanda Denizli temsilcisi Irlıganlıspor ile karşılaşan Sökespor, rakibini 1-0 mağlup etti. Puanını 6’ya yükselten Denizlispor, ligde ikinci galibiyetini aldı.TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup. 8. Haftasında Denizli Akkonak Stadı’nda oynanan Irlganlıspor-Sökespor maçı 0-1 misafir takım Sökespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ve Sökespor’un tek golünü 51. Dakikada maçın ikinci yarısında oyuna giren Yunus Emre Yılmaz Kaydetti.Müsabakanın ilk 25-30 dakikasında ev sahibi takımın üstün olduğu maçın ilerleyen bölümlerinde denge sağlandı ve karşılıklı ataklar izlendi. Fazla gol pozisyonlarının görülmediği maçta futbolseverler vasat bir futbol izledi.Denizlili futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maç sonunda gülen taraf alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sökespor oldu. Bu sonuçla Irlıganlıspor 5 puanda kalırken ligde ikinci galibiyetini alan Sökespor 6 puana yükseldi.
Söke, Denizli deplasmanından 3 puan çıkardı
TFF Bölgesel Amatör Lig’in 8. haftasında deplasmanda Denizli temsilcisi Irlıganlıspor ile karşılaşan Sökespor, rakibini 1-0 mağlup etti. Puanını 6’ya yükselten Denizlispor, ligde ikinci galibiyetini aldı.

TFF Bölgesel Amatör Lig 5. Grup. 8. Haftasında Denizli Akkonak Stadı’nda oynanan Irlganlıspor-Sökespor maçı 0-1 misafir takım Sökespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Maçın ve Sökespor’un tek golünü 51. Dakikada maçın ikinci yarısında oyuna giren Yunus Emre Yılmaz Kaydetti.
Müsabakanın ilk 25-30 dakikasında ev sahibi takımın üstün olduğu maçın ilerleyen bölümlerinde denge sağlandı ve karşılıklı ataklar izlendi. Fazla gol pozisyonlarının görülmediği maçta futbolseverler vasat bir futbol izledi.

Denizlili futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği maç sonunda gülen taraf alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Sökespor oldu. Bu sonuçla Irlıganlıspor 5 puanda kalırken ligde ikinci galibiyetini alan Sökespor 6 puana yükseldi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.