Merkezefendi’de Engelsiz Fest coşkusu sona erdi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.12.2023 - 14:23, Güncelleme: 04.12.2023 - 14:14 959+ kez okundu.
 

Merkezefendi’de Engelsiz Fest coşkusu sona erdi

Merkezefendi’de Engelsiz Fest coşkusu sona erdi
Denizli Merkezefendi Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık amacıyla üçüncü kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ birbirinden güzel etkinliklerle sona erdi.Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ için farkındalık amacıyla üçüncü kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ birbirinden güzel etkinliklerle sona erdi. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde iki gün boyunca süren festivalde Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel bireylerin yaptığı el emeği ürünler stantlarda sergilendi. Özel bireyler, kendileri için düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden Engelsiz Festival’de gönüllerince eğlendiler.Festivalin ilk gününde de ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren engelli spor kulüplerine de malzeme ve ekipman desteğinde bulunuldu. Renkli görüntülerin olduğu festivalde ‘Engelsiz Survivor’ etkinliği ile özel bireyler birbirinden farklı parkurlarda kıyasıya yarıştı. Yarışmaların ardından dereceye giren özel bireylere hediyeler verildi. Festivalin son gününde sürpriz etkinlikler ve Dj performansı sergilendi. Dj performansında özel bireyler çalan şarkılarla hem dans etti hem de büyük bir coşkuyla şarkılara eşlik etti.
Merkezefendi’de Engelsiz Fest coşkusu sona erdi
Denizli Merkezefendi Belediyesi, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü için farkındalık amacıyla üçüncü kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ birbirinden güzel etkinliklerle sona erdi.

Merkezefendi Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ için farkındalık amacıyla üçüncü kez düzenlenen ‘Engelsiz Fest’ birbirinden güzel etkinliklerle sona erdi. Merkezefendi Kültür Merkezi’nde iki gün boyunca süren festivalde Merkezefendi Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel bireylerin yaptığı el emeği ürünler stantlarda sergilendi. Özel bireyler, kendileri için düzenlenen ve iki gün boyunca devam eden Engelsiz Festival’de gönüllerince eğlendiler.

Festivalin ilk gününde de ilçe sınırları içerisinde faaliyet gösteren engelli spor kulüplerine de malzeme ve ekipman desteğinde bulunuldu. Renkli görüntülerin olduğu festivalde ‘Engelsiz Survivor’ etkinliği ile özel bireyler birbirinden farklı parkurlarda kıyasıya yarıştı. Yarışmaların ardından dereceye giren özel bireylere hediyeler verildi. Festivalin son gününde sürpriz etkinlikler ve Dj performansı sergilendi. Dj performansında özel bireyler çalan şarkılarla hem dans etti hem de büyük bir coşkuyla şarkılara eşlik etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.