CHP PAMUKKALE'DE ÇANKIR SESLERİ

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 02.12.2023 - 21:45, Güncelleme: 02.12.2023 - 21:52 1814+ kez okundu.
 

CHP PAMUKKALE'DE ÇANKIR SESLERİ

29 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP'den Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışında bende varım diyen Diş Hekimi Gökhan Çankır, bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile adaylığını açıkladı.
2024 yılı 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala partilerin belediye başkan aday adayları bir bir açıklanmaya devam ediyor. CHP Denizli özelinde hareketli günlerin yaşandığı şu günlerde adaylığını açıklayan son isim Diş Hekimi Gökhan Çankır oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanlığı için harekete geçen Çankır, bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile adaylık sürecini kamuoyuna duyurdu. Saat 16.00 da düzenlenen toplantıda katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı GÖKHAN ÇANKIR'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı Konferans salonunda partililerle bir araya gelen Gökhan Çankır,  “Biz yola bozgunculuk için çıkmadık, ben değil biz olacağız diye yola çıktık. Siyaseti bir savaş olarak görmedik. Her konuşmada defalarca ‘savaşın kazananı olmaz’ dedik. Siyaseti rant kapısı olarak görmedik, kimseye liyakatsiz sözleri vermedik. Din, dil, ırk ayrımını hiç yapmadık, yapmayacağız ve yapanlarla aynı yerde oturmayacağız. Zalimin sofrasında baş konuk olmaktansa; mazlumun, yetimin, garibanın sofrası için dertlendik” ifadelerini kullandı.“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI PAMUKKALEMİZE KAZANDIRACAĞIZ Aday Adayı Çankır; “Hayata hep sol pencereden bakan, tabiri caizse hayatı sağdan gören idarecilere ve siyasi oluşumlara sellektör yapmayan, muhatap olmayan bir evladınız olarak sizlerin desteğiniz ve gücünüz ile sosyal belediyecilik anlayışını Pamukkalemize örgütlü ve topyekün bir çalışma ile kazandırma hedefinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Pamukkale mücadelemizde yapacağımız ilk şey ‘Biz’ olmayı başarabilmek. Amacımız, yek yürek olup önce belediyeyi kazanabilmek. Pamukkale için belediye kazanıldığında yapılacak ilk iş; israfı engelleyip belediye bütçesini dengelemektir” diye konuştur. PAMUKKALE'DE GÖKHAN ÇANKIR SESLERİ Bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan isimlerin arasında 61 mahalle temsilcisi ve CHP'nin en güçsüz olduğu mahallelerden katılımcılar ve muhtarların olması dikkatlerden kaçmadı. Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantı 1 saate yakın sürdü. Çankır'ın konuşması sık sık satılan sloganlarla kesildi.
29 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesinde CHP'den Pamukkale Belediye Başkanlığı yarışında bende varım diyen Diş Hekimi Gökhan Çankır, bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile adaylığını açıkladı.

2024 yılı 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala partilerin belediye başkan aday adayları bir bir açıklanmaya devam ediyor. CHP Denizli özelinde hareketli günlerin yaşandığı şu günlerde adaylığını açıklayan son isim Diş Hekimi Gökhan Çankır oldu. Cumhuriyet Halk Partisi Pamukkale Belediye Başkanlığı için harekete geçen Çankır, bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantı ile adaylık sürecini kamuoyuna duyurdu. Saat 16.00 da düzenlenen toplantıda katılımın yoğun olması dikkatlerden kaçmadı


GÖKHAN ÇANKIR'DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI
Cumhuriyet Halk Partisi Denizli İl Başkanlığı Konferans salonunda partililerle bir araya gelen Gökhan Çankır,  “Biz yola bozgunculuk için çıkmadık, ben değil biz olacağız diye yola çıktık. Siyaseti bir savaş olarak görmedik. Her konuşmada defalarca ‘savaşın kazananı olmaz’ dedik. Siyaseti rant kapısı olarak görmedik, kimseye liyakatsiz sözleri vermedik. Din, dil, ırk ayrımını hiç yapmadık, yapmayacağız ve yapanlarla aynı yerde oturmayacağız. Zalimin sofrasında baş konuk olmaktansa; mazlumun, yetimin, garibanın sofrası için dertlendik” ifadelerini kullandı.“SOSYAL BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI

PAMUKKALEMİZE KAZANDIRACAĞIZ

Aday Adayı Çankır; “Hayata hep sol pencereden bakan, tabiri caizse hayatı sağdan gören idarecilere ve siyasi oluşumlara sellektör yapmayan, muhatap olmayan bir evladınız olarak sizlerin desteğiniz ve gücünüz ile sosyal belediyecilik anlayışını Pamukkalemize örgütlü ve topyekün bir çalışma ile kazandırma hedefinde olduğumuzu ifade etmek isterim. Pamukkale mücadelemizde yapacağımız ilk şey ‘Biz’ olmayı başarabilmek. Amacımız, yek yürek olup önce belediyeyi kazanabilmek. Pamukkale için belediye kazanıldığında yapılacak ilk iş; israfı engelleyip belediye bütçesini dengelemektir” diye konuştur.


PAMUKKALE'DE GÖKHAN ÇANKIR SESLERİ

Bugün parti binasında gerçekleştirilen toplantıya katılan isimlerin arasında 61 mahalle temsilcisi ve CHP'nin en güçsüz olduğu mahallelerden katılımcılar ve muhtarların olması dikkatlerden kaçmadı. Yoğun bir katılımın sağlandığı toplantı 1 saate yakın sürdü. Çankır'ın konuşması sık sık satılan sloganlarla kesildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.