ÇALIŞAN ANNELERDEN BÜYÜK DESTEK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 21.03.2024 - 13:38, Güncelleme: 21.03.2024 - 13:38 1585 kez okundu.
 

ÇALIŞAN ANNELERDEN BÜYÜK DESTEK

Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in, özellikle kadınları düşünerek Merkezefendi’nin birçok bölgesi için planladığı kreş projesi, çalışan annelerden büyük destek buldu.
Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in özellikle çalışan anneler için ortaya koyduğu kreş projesi büyük destek buldu. Proje açıklandıktan sonra Ekrem Başer,  sokak ziyaretlerin özellikle çalışan annelerden ciddi boyutta destek alıyor. Merkezefendili kadınların bu ilgisi, projenin yerinde ve çözüm odaklı bir çalışma olduğunu gösterdi. ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK Başer’in çözüm odaklı projelerinden sadece biri olan kreşler, Merkezefendi’nin birçok bölgesinde çalışan annelerin yükünü azaltmak için hizmete girecek. Bu kreşler ailelerin küçük yaştaki çocuklarını bile güvenle emanet edebilecekleri kriterlerle inşa edilecek ve çocuklarını buralara emanet eden çalışan annelerin gözü arkada kalmayacak. BÜYÜK BEĞENİ ALDI Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in hayata geçirildikten sonra uzman eğitimcilerin ve personelin görev yapacağı kreş projeleri, ayrıca modern mimari yapılarıyla da çok beğeni kazandı.   
Cumhur İttifakı’nın Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in, özellikle kadınları düşünerek Merkezefendi’nin birçok bölgesi için planladığı kreş projesi, çalışan annelerden büyük destek buldu.

Cumhur İttifakı’nın Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer’in özellikle çalışan anneler için ortaya koyduğu kreş projesi büyük destek buldu. Proje açıklandıktan sonra Ekrem Başer,  sokak ziyaretlerin özellikle çalışan annelerden ciddi boyutta destek alıyor. Merkezefendili kadınların bu ilgisi, projenin yerinde ve çözüm odaklı bir çalışma olduğunu gösterdi.

ANNELERİN GÖZÜ ARKADA KALMAYACAK

Başer’in çözüm odaklı projelerinden sadece biri olan kreşler, Merkezefendi’nin birçok bölgesinde çalışan annelerin yükünü azaltmak için hizmete girecek. Bu kreşler ailelerin küçük yaştaki çocuklarını bile güvenle emanet edebilecekleri kriterlerle inşa edilecek ve çocuklarını buralara emanet eden çalışan annelerin gözü arkada kalmayacak.

BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Cumhur İttifakı’nın Adayı Ekrem Başer’in hayata geçirildikten sonra uzman eğitimcilerin ve personelin görev yapacağı kreş projeleri, ayrıca modern mimari yapılarıyla da çok beğeni kazandı. 

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.