ARAÇLARI ÖNCE ORAYA GİDİYOR

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.02.2019 - 16:06, Güncelleme: 21.02.2019 - 16:34 2919+ kez okundu.
 

ARAÇLARI ÖNCE ORAYA GİDİYOR

Bu yıl ilk kez olmak üzere 16 yıl içerisinde 34. kez Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geldi. Her gelişinde araçlarının ilk gittiği adres yine değişmedi.
Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı programlara katılmak üzere Denizli'ye geldi. Erdoğan Denizli'ye gelmeden önce makam aracı ve koruma araçları Denizli'ye ulaştı. Denizli'ye Erdoğan'dan önce gelen araçların ilk adresleri her zaman olduğu gibi yine Kampüs Plus Garage oldu.  Sektörüne getirdiği yenilik ve değişikliklerle öncü olan Kampüs Plus Garage yine Cumhurbaşkanlığı araçlarının ilk adresi oldu. İşletme sahibi Mustafa Yılmaz Cumhurbaşkanlığı araçlarının her gelişinde temizlik konusunda firmasını tercih etmelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Kampüs Plus Garage araç hijyen işlemleri için sadece Cumhurbaşkanlığı araçlarının değil Denizli'de bir çok siyasi ve iş adamının uğrak adresi olmaya devam ediyor.     
Bu yıl ilk kez olmak üzere 16 yıl içerisinde 34. kez Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli’ye geldi. Her gelişinde araçlarının ilk gittiği adres yine değişmedi.

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı programlara katılmak üzere Denizli'ye geldi. Erdoğan Denizli'ye gelmeden önce makam aracı ve koruma araçları Denizli'ye ulaştı. Denizli'ye Erdoğan'dan önce gelen araçların ilk adresleri her zaman olduğu gibi yine Kampüs Plus Garage oldu. 

Sektörüne getirdiği yenilik ve değişikliklerle öncü olan Kampüs Plus Garage yine Cumhurbaşkanlığı araçlarının ilk adresi oldu. İşletme sahibi Mustafa Yılmaz Cumhurbaşkanlığı araçlarının her gelişinde temizlik konusunda firmasını tercih etmelerinden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti. Kampüs Plus Garage araç hijyen işlemleri için sadece Cumhurbaşkanlığı araçlarının değil Denizli'de bir çok siyasi ve iş adamının uğrak adresi olmaya devam ediyor. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.