PANORAMA MÜZESİ PAMUKKALEYE ÇOK YAKIŞACAK

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 10.03.2024 - 18:37, Güncelleme: 10.03.2024 - 18:37 1607+ kez okundu.
 

PANORAMA MÜZESİ PAMUKKALEYE ÇOK YAKIŞACAK

Halil Pekdemir’den mimarisiyle de büyüleyecek proje
AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgeyi cazibe merkezi yapmak için gerçekleştireceği projelerinden birini daha açıkladı. Yeni yerleşim alanlarına oranla Pamukkale’nin yenilenme anlamında geride kaldığını ve bunun önüne geçmek için de daha vizyonel projelere imza atmak gerektiğini söyleyen Pekdemir, bölgeye bir panorama müzesi yapacaklarını söyledi. HABER MERKEZİ Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den bir vizyon proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerini sergilendiği ve Pamukkale’ye değer katacak çalışma olarak görülen bir panorama müzesi yapacaklarını açıkladı. Müze ile ziyaretçilere bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak ve hem de ekonomik katkı vermesi sağlanacak. Panorama Müzesi Projesi’nin, bölgeye katma değer sağlayacak projelerden birisi olduğunu dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Panorama müzeleri ziyaretçilerini 360 derece büyük ölçekli resimlerle kendilerini o anın içinde hissettiren yerledir. Bu projemiz ile Denizli tarihimizi ve güzelliklerimizi ziyaretçilere daha iyi anlatabileceğiz” dedi.  
Halil Pekdemir’den mimarisiyle de büyüleyecek proje

AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, bölgeyi cazibe merkezi yapmak için gerçekleştireceği projelerinden birini daha açıkladı. Yeni yerleşim alanlarına oranla Pamukkale’nin yenilenme anlamında geride kaldığını ve bunun önüne geçmek için de daha vizyonel projelere imza atmak gerektiğini söyleyen Pekdemir, bölgeye bir panorama müzesi yapacaklarını söyledi.

HABER MERKEZİ
Cumhur İttifakı’nın AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir’den bir vizyon proje açıklaması daha geldi. Pekdemir, Denizli'nin tarihi ve kültürel değerlerini sergilendiği ve Pamukkale’ye değer katacak çalışma olarak görülen bir panorama müzesi yapacaklarını açıkladı. Müze ile ziyaretçilere bölgenin hem zengin geçmişini keşfetme fırsatı sunacak ve hem de ekonomik katkı vermesi sağlanacak.

Panorama Müzesi Projesi’nin, bölgeye katma değer sağlayacak projelerden birisi olduğunu dile getiren AK Partili Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, “Panorama müzeleri ziyaretçilerini 360 derece büyük ölçekli resimlerle kendilerini o anın içinde hissettiren yerledir. Bu projemiz ile Denizli tarihimizi ve güzelliklerimizi ziyaretçilere daha iyi anlatabileceğiz” dedi.


 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.