ARAÇ KORUMADA YENİ DÖNEM

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.08.2018 - 19:14, Güncelleme: 07.08.2018 - 19:14 4226+ kez okundu.
 

ARAÇ KORUMADA YENİ DÖNEM

Oto korumada seramik dönemi soğuk, sıcak havalar ve çevresel kirleticiler nedeniyle özellikle lüks araç sahipleri, araçlarını Kampüs Plus Garage'ye de seramik kaplama yaptırıyor.
Denizli'de 2015 yılından bu yana otomotiv sektöründe hizmet veren ve yaklaşık 3 yıldır oto yıkama ve uygulama işlemlerini sürdüren Kampüs Oto Plus Garege sahibi Mustafa Yılmaz, yaz ayları ile birlikte hava sıcaklıklarının artması ve güneşin etkisinin sert olarak hissedilmesi ile  araçların boya ve kaporta aksamlarında deformasyonların arttığına dikkaat çekti. Bu tür sorunların önüne geçebilmek adına en iyi uygulamanın seramik kaplama olduğunu kaydeden Yılmaz, özellikle lüks araç sahiplerinin seramik kaplama uygulamasına yoğun rağbet gösterdiğini belirtti. DIŞ ETKENLERE KARŞI KORUYORUZ Araç üzerinde uygulanan sistem ile araçların 2 yıl boyunca dış etkenlerden korunduğunu belirten Yılmaz, "Seramik kaplama, araçların dış boyasına zemin temizliği yapıldıktan sonra gerçekleştirilen pasta cilası sonrası üzerine kaplanıyor. Seramiğin araçlardaki faydası boyanın canlılığını sağlıyor ve dışarıdan gelecek olan yağmur, çamur ve kılcal çizik oluşumları gibi etkenlerden koruyor. Çok ciddi bir anlamda yağmur suyunu kaydırma özelliği var." Dedi. ARACINI SEVEN BİZE KOŞUYOR Araçlarda uygulanan seramik kaplamanın dış etkenlerden yüzde 100 koruma sağladığını söyleyen Mustafa Yılmaz, "Şu an yaz sezonu olması sebebiyle yoğun bir talep var. Aracını seven herkes mutlaka bunu yaptırıyor. Lüks araç sahipleri daha çok tercih ediyor. Ama bizim için aracın marka modeli önemli değil. Her türlü marka araca biz bu hizmete veriyoruz. Yani aracına değer verenler gelip yaptırıyor" dedi. SERAMİK KAPLAMADA KAMPANYA Seramik kaplamada aracın biz de bir gece kalması gerekiyor. Maksimum ise 3 günde teslim ediyoruz müşterimize. Seramik kaplamanın maliyeti normalde 1750 TL, ama şuan yaptığımız kampanyayla sadece 999 TL. Ayrıca 2 yıl garantili bir ürün. " şeklinde konuştu.
Oto korumada seramik dönemi soğuk, sıcak havalar ve çevresel kirleticiler nedeniyle özellikle lüks araç sahipleri, araçlarını Kampüs Plus Garage'ye de seramik kaplama yaptırıyor.

Denizli'de 2015 yılından bu yana otomotiv sektöründe hizmet veren ve yaklaşık 3 yıldır oto yıkama ve uygulama işlemlerini sürdüren Kampüs Oto Plus Garege sahibi Mustafa Yılmaz, yaz ayları ile birlikte hava sıcaklıklarının artması ve güneşin etkisinin sert olarak hissedilmesi ile  araçların boya ve kaporta aksamlarında deformasyonların arttığına dikkaat çekti. Bu tür sorunların önüne geçebilmek adına en iyi uygulamanın seramik kaplama olduğunu kaydeden Yılmaz, özellikle lüks araç sahiplerinin seramik kaplama uygulamasına yoğun rağbet gösterdiğini belirtti.

DIŞ ETKENLERE KARŞI KORUYORUZ

Araç üzerinde uygulanan sistem ile araçların 2 yıl boyunca dış etkenlerden korunduğunu belirten Yılmaz, "Seramik kaplama, araçların dış boyasına zemin temizliği yapıldıktan sonra gerçekleştirilen pasta cilası sonrası üzerine kaplanıyor. Seramiğin araçlardaki faydası boyanın canlılığını sağlıyor ve dışarıdan gelecek olan yağmur, çamur ve kılcal çizik oluşumları gibi etkenlerden koruyor. Çok ciddi bir anlamda yağmur suyunu kaydırma özelliği var." Dedi.

ARACINI SEVEN BİZE KOŞUYOR

Araçlarda uygulanan seramik kaplamanın dış etkenlerden yüzde 100 koruma sağladığını söyleyen Mustafa Yılmaz, "Şu an yaz sezonu olması sebebiyle yoğun bir talep var. Aracını seven herkes mutlaka bunu yaptırıyor. Lüks araç sahipleri daha çok tercih ediyor. Ama bizim için aracın marka modeli önemli değil. Her türlü marka araca biz bu hizmete veriyoruz. Yani aracına değer verenler gelip yaptırıyor" dedi.

SERAMİK KAPLAMADA KAMPANYA

Seramik kaplamada aracın biz de bir gece kalması gerekiyor. Maksimum ise 3 günde teslim ediyoruz müşterimize. Seramik kaplamanın maliyeti normalde 1750 TL, ama şuan yaptığımız kampanyayla sadece 999 TL. Ayrıca 2 yıl garantili bir ürün. " şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.