ANNENİN FERYADI; KIZIMI BULUN!

DENİZLİ GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2018 - 19:35, Güncelleme: 16.11.2018 - 19:46 3916+ kez okundu.
 

ANNENİN FERYADI; KIZIMI BULUN!

Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşanan Cemile Aycan, 3 yıl önce kaybolan kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.
Çivril'in Kıralan mahallesinde yaşayan Cemile Aycan eşinden boşandıktan sonra ortandan kaybolan 22 yaşındaki kızı Ayşen Aycan'ın bulunması için yetkililerden yardım istedi. 3 yıldır kayıp olan kızının ölü yada diri bulunmasını isteyen anne Aycan, “Kızım boşandıktan sonra kayboldu. Boşandığı eşi ile birkaç defa Çivril'e geldiğini biliyorum. Ondan sonra kızımı bir daha görmedim.  Kızımı görenler Allah rızası için söylesin. Ciğerim yanıyor. Ben artık dayanamıyorum” dedi. ÇALMADIĞI KAPI KALMADI Kızı kaybolduktan sonra jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan anne Cemile Aycan, kızı ile ilgili hiç bulguya rastlayamadığını ifade etti. Kolluk kuvvetlerinin aramalarından netice alamayan anne, kızı için Müge Anlı’da dahil olmak üzere kayıpları arayan televizyon programlarına katılarak yardım istedi. Kızının kaybolmasının üzerinde 3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir haber alamayan gözü yaşlı anne, kızı hakkında gelecek haberin yolunu gözlüyor.
Denizli’nin Çivril ilçesinde yaşanan Cemile Aycan, 3 yıl önce kaybolan kızının bulunması için yetkililerden yardım istedi.

Çivril'in Kıralan mahallesinde yaşayan Cemile Aycan eşinden boşandıktan sonra ortandan kaybolan 22 yaşındaki kızı Ayşen Aycan'ın bulunması için yetkililerden yardım istedi.
3 yıldır kayıp olan kızının ölü yada diri bulunmasını isteyen anne Aycan, “Kızım boşandıktan sonra kayboldu. Boşandığı eşi ile birkaç defa Çivril'e geldiğini biliyorum. Ondan sonra kızımı bir daha görmedim.  Kızımı görenler Allah rızası için söylesin. Ciğerim yanıyor. Ben artık dayanamıyorum” dedi.
ÇALMADIĞI KAPI KALMADI
Kızı kaybolduktan sonra jandarmaya kayıp başvurusunda bulunan anne Cemile Aycan, kızı ile ilgili hiç bulguya rastlayamadığını ifade etti. Kolluk kuvvetlerinin aramalarından netice alamayan anne, kızı için Müge Anlı’da dahil olmak üzere kayıpları arayan televizyon programlarına katılarak yardım istedi. Kızının kaybolmasının üzerinde 3 yıl geçmesine rağmen herhangi bir haber alamayan gözü yaşlı anne, kızı hakkında gelecek haberin yolunu gözlüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.