Tavas-Çağırgan’ın modern altyapısı yenilenen üstyapı ile taçlandı

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.10.2023 - 12:48, Güncelleme: 12.10.2023 - 12:48 4611+ kez okundu.
 

Tavas-Çağırgan’ın modern altyapısı yenilenen üstyapı ile taçlandı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Çağırgan Mahallesi’ne 16 bin 500 metre içme suyu, 7 bin 600 metre de kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların yıllanmış altyapı sorununu çözen Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında ise bölgeye 60 bin metrekare beton kilit parke taşı döşeyip 2,5 kilometre sıcak asfalt döktü.
Denizli'nin dört bir tarafında gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları ile vatandaşları daha kaliteli, güvenli ve konforlu yollara kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tavas ilçesinin Çağırgan Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Çağırgan Mahallesi’ne 7 bin 600 metre kanalizasyon hattı ile 16 bin 500 metre içme suyu hattı döşedi. Yıllanmış altyapı sorunun çözülmesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgeye 60 bin metrekare beton kilit parke taşı döşerken, 2,5 kilometre de sıcak asfalt döktü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Çağırgan Mahallesi’ni ziyaret ederek sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Burada vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, bir süre asfalt serim makinesi kullandı, çalışanlara kolaylıklar diledi. 60 bin metre kare beton kilit parke taşı döşendi Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir olduktan sonra kentin tüm ilçe ve mahallelerinde ihtiyaçları karşılamak için gece gündüz gayret ettiklerini söyledi. Birçok mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Altyapı olmadan üstyapının hiçbir anlamı yok. Onun için birçok ilçe ve mahallemizde altyapımızı baştan aşağı imar ettik. Yeni su depoları, mevcut su depolarımızın bakımları, arıtma tesislerimize ilgili de birçok proje gerçekleştirdik” dedi. Çağırgan Mahallesi’nin uzun süredir arzu ettiği altyapı çalışması yaptıklarını, arıtma tesisi inşaatını da başlattıklarını anlatan Başkan Zolan, “Sağ olsun vatandaşlarımız sabrettiler, bizlere destek verdiler. Biz de cesaret ettik, buradaki altyapı çalışmalarımızı tamamladık ve üstyapı çalışmalarına geçtik. Bu kapsamda mahallemize 60 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Artık sokaklarımız tertemiz, pırıl pırıl oldu” dedi. Hayaller gerçeğe dönüştü Çağırgan Mahallesi’nin içinden geçen Beyağaç-Acıpayam arasındaki yolu da sıcak asfaltla buluşturduklarını belirten Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Şehrimizin birçok güzelliklerini buraya taşıdık. Buradaki insanlarımız da aynı kalitede ve güzel hizmetleri hak ediyor. Allah’ım birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde Denizli’mizde yaşamayı bizlere nasip etsin. Birlik olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, başaramayacağımız hedef yoktur.” Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ise Büyükşehir Belediyesinin ilk olarak Çağırgan Mahallesi’nin altyapısını yenilediğini anlatarak, “Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız verdiğimiz sözün arkasında durdu ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürdü. Her daim Tavas’ımızın yanında olan Osman Zolan Başkanımıza Tavas ve Çağırgan halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Tavas ilçesine bağlı Çağırgan Mahallesi’ne 16 bin 500 metre içme suyu, 7 bin 600 metre de kanalizasyon hattı döşeyerek vatandaşların yıllanmış altyapı sorununu çözen Denizli Büyükşehir Belediyesi, üstyapı çalışmaları kapsamında ise bölgeye 60 bin metrekare beton kilit parke taşı döşeyip 2,5 kilometre sıcak asfalt döktü.

Denizli'nin dört bir tarafında gerçekleştirdiği üstyapı çalışmaları ile vatandaşları daha kaliteli, güvenli ve konforlu yollara kavuşturan Denizli Büyükşehir Belediyesi, bu kez Tavas ilçesinin Çağırgan Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması yaptı. Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, atık su hattı bulunmayan Çağırgan Mahallesi’ne 7 bin 600 metre kanalizasyon hattı ile 16 bin 500 metre içme suyu hattı döşedi. Yıllanmış altyapı sorunun çözülmesinin ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi bölgeye 60 bin metrekare beton kilit parke taşı döşerken, 2,5 kilometre de sıcak asfalt döktü. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Çağırgan Mahallesi’ni ziyaret ederek sıcak asfalt çalışmalarını inceledi. Başkan Zolan’a Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık, AK Parti Tavas İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Büyüktarakcı, meclis üyeleri, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Aydın ve beraberindekiler eşlik etti. Burada vatandaşlarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Zolan, bir süre asfalt serim makinesi kullandı, çalışanlara kolaylıklar diledi.

60 bin metre kare beton kilit parke taşı döşendi
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir olduktan sonra kentin tüm ilçe ve mahallelerinde ihtiyaçları karşılamak için gece gündüz gayret ettiklerini söyledi. Birçok mahallede içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı çalışması yaptıklarını ifade eden Başkan Zolan, “Altyapı olmadan üstyapının hiçbir anlamı yok. Onun için birçok ilçe ve mahallemizde altyapımızı baştan aşağı imar ettik. Yeni su depoları, mevcut su depolarımızın bakımları, arıtma tesislerimize ilgili de birçok proje gerçekleştirdik” dedi. Çağırgan Mahallesi’nin uzun süredir arzu ettiği altyapı çalışması yaptıklarını, arıtma tesisi inşaatını da başlattıklarını anlatan Başkan Zolan, “Sağ olsun vatandaşlarımız sabrettiler, bizlere destek verdiler. Biz de cesaret ettik, buradaki altyapı çalışmalarımızı tamamladık ve üstyapı çalışmalarına geçtik. Bu kapsamda mahallemize 60 bin metrekare kilit parke taşı döşedik. Artık sokaklarımız tertemiz, pırıl pırıl oldu” dedi.

Hayaller gerçeğe dönüştü
Çağırgan Mahallesi’nin içinden geçen Beyağaç-Acıpayam arasındaki yolu da sıcak asfaltla buluşturduklarını belirten Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Şehrimizin birçok güzelliklerini buraya taşıdık. Buradaki insanlarımız da aynı kalitede ve güzel hizmetleri hak ediyor. Allah’ım birlik ve beraberlik içinde, huzur içinde Denizli’mizde yaşamayı bizlere nasip etsin. Birlik olduğumuz sürece aşamayacağımız engel, başaramayacağımız hedef yoktur.”

Tavas Belediye Başkanı Hüseyin İnamlık ise Büyükşehir Belediyesinin ilk olarak Çağırgan Mahallesi’nin altyapısını yenilediğini anlatarak, “Sağ olsun Büyükşehir Belediye Başkanımız verdiğimiz sözün arkasında durdu ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürdü. Her daim Tavas’ımızın yanında olan Osman Zolan Başkanımıza Tavas ve Çağırgan halkı adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.