AMERİKAN ÜRÜNLERİNE BOYKOT

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.08.2018 - 13:54, Güncelleme: 15.08.2018 - 13:54 4043+ kez okundu.
 

AMERİKAN ÜRÜNLERİNE BOYKOT

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde ABD menşeli ürünlerin satışını durdurduklarını bildirdi.
Son günlerde ABD’nin Türkiye ekonomisini zayıflatma girişimi sonrasında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine boykot uygulama çağrısının sonuna kadar destekçisi olduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurduk. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların bozulması noktasında, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi. “Türkiye üzerinde oynanan oyunları görmezden gelemeyiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, son günlerde ABD’nin Türkiye ekonomisi üzerinden yaptırımlarına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ABD ürünlerine boykot çağrısına destek vermek istediklerini belirtti. 15 Temmuz hain darbe girişimini hükümetin sağlam ve iradeli duruşu ile halkın desteğiyle bertaraf edildiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Son günlerde, Türkiye’mize yönelik açık bir ekonomik saldırı var. ABD’nin ekonomik yaptırımlar üzerinden, ülkemizi zayıflatma çabaları yine boşa çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi, maruz kaldığımız ekonomik saldırının arkasında başka niyetler vardır. Bu ülkeyi kimse yıpratıp, boyunduruk altına alamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyüyen bir Türkiye var. İhracatta, turizmde, istihdamda rekorlar kıran, turizmde dünyada örnek gösterilen bir ülke konumundayız. Gerçek böyle iken, ülkemizi kötü göstermek isteyenlere karşı, Pamukkale Belediyesi olarak bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek veriyoruz ve Belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışlarını durduruyoruz. Amacımız, ülkemizde yerli malı tüketimin artırılmasını sağlamaktır” dedi.
Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Pamukkale Belediyesi sosyal tesislerinde ABD menşeli ürünlerin satışını durdurduklarını bildirdi.

Son günlerde ABD’nin Türkiye ekonomisini zayıflatma girişimi sonrasında, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ABD ürünlerine boykot uygulama çağrısının sonuna kadar destekçisi olduklarını belirten Başkan Gürlesin, “Pamukkale Belediyesi olarak, belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışını durdurduk. Ülkemiz üzerine oynanan oyunların bozulması noktasında, elimizden geleni yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

“Türkiye üzerinde oynanan oyunları görmezden gelemeyiz” diyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, son günlerde ABD’nin Türkiye ekonomisi üzerinden yaptırımlarına karşı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı ABD ürünlerine boykot çağrısına destek vermek istediklerini belirtti. 15 Temmuz hain darbe girişimini hükümetin sağlam ve iradeli duruşu ile halkın desteğiyle bertaraf edildiğini söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, “Son günlerde, Türkiye’mize yönelik açık bir ekonomik saldırı var. ABD’nin ekonomik yaptırımlar üzerinden, ülkemizi zayıflatma çabaları yine boşa çıkacaktır. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ında belirttiği gibi, maruz kaldığımız ekonomik saldırının arkasında başka niyetler vardır. Bu ülkeyi kimse yıpratıp, boyunduruk altına alamaz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyüyen bir Türkiye var. İhracatta, turizmde, istihdamda rekorlar kıran, turizmde dünyada örnek gösterilen bir ülke konumundayız. Gerçek böyle iken, ülkemizi kötü göstermek isteyenlere karşı, Pamukkale Belediyesi olarak bizler de Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına destek veriyoruz ve Belediye sosyal tesislerimizde ABD menşeli tüm ürünlerin satışlarını durduruyoruz. Amacımız, ülkemizde yerli malı tüketimin artırılmasını sağlamaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.