EKREM BAŞER’E SEVGİ SELİ

DENİZLİ SİYASET (Web Sitesi) - Web Sitesi | 22.03.2024 - 11:47, Güncelleme: 22.03.2024 - 11:56 1344 kez okundu.
 

EKREM BAŞER’E SEVGİ SELİ

Merkezefendi Belediye Başkan Adayı AK Partili Ekrem Başer seçim bölgesinde güler yüzü, sempatik tavırları ve içten yaklaşımlarıyla vatandaşın gönlünü fethetti. Seçmen, Başer’i adeta bağrına bastı ortaya yürekleri ısıtan görüntüler çıktı.
Merkezefendi’de Cumhur İttifakını temsil eden Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart seçimlerinin en iddialı adayları arasında. Başer, güler yüzü, mütevazı kişiliği, sempatik ve samimi tavırlarıyla kısa sürede vatandaşların gönlünü fethetmeyi başardı. Genç siyasetçiye olan yoğun ilgi, “Başkanınız değil kardeşiniz olmaya geliyorum” sözlerinin kanıtı gibi… GÜÇLÜ BİR BAĞ KURDU Başer’in seçim çalışmaları sırasında ortaya çıkan manzaralar yürekleri ısıtıyor. Başer'in seçim çalışmalarının ilk gününden bu yana seçmenle kurduğu güçlü bağ, Merkezefendi’de popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Ortaya çıkan manzaralar dikkat çekici boyutta. Özellikle gençlerin deyim yerindeyse selfie yarışına girdiği Başer’e olan yoğun ilgi görülmeye değer. EKREM BAŞER AŞISI TUTTU Cumhur İttifakı'nın Adayı Başer'in seçim bölgesindeki enerjisi, kararlılığı ve vizyonu, rakiplerini ciddi ölçüde zorluyor. Başer’e yönelik sokaktan gelen dönütler Cumhur İttifakı ortaklarında yüzleri güldürürken, güçlü rakibiyle kafa kafaya bir seçim götüren Ekrem Başer için AK Parti ve MHP’nin Denizli kurmayları, “Merkezefendi’de Ekrem Başer aşısı tuttu” yorumları yapıyor.  
Merkezefendi Belediye Başkan Adayı AK Partili Ekrem Başer seçim bölgesinde güler yüzü, sempatik tavırları ve içten yaklaşımlarıyla vatandaşın gönlünü fethetti. Seçmen, Başer’i adeta bağrına bastı ortaya yürekleri ısıtan görüntüler çıktı.

Merkezefendi’de Cumhur İttifakını temsil eden Belediye Başkan Adayı Ekrem Başer, 31 Mart seçimlerinin en iddialı adayları arasında. Başer, güler yüzü, mütevazı kişiliği, sempatik ve samimi tavırlarıyla kısa sürede vatandaşların gönlünü fethetmeyi başardı. Genç siyasetçiye olan yoğun ilgi, “Başkanınız değil kardeşiniz olmaya geliyorum” sözlerinin kanıtı gibi…

GÜÇLÜ BİR BAĞ KURDU

Başer’in seçim çalışmaları sırasında ortaya çıkan manzaralar yürekleri ısıtıyor. Başer'in seçim çalışmalarının ilk gününden bu yana seçmenle kurduğu güçlü bağ, Merkezefendi’de popülaritesini her geçen gün arttırıyor. Ortaya çıkan manzaralar dikkat çekici boyutta. Özellikle gençlerin deyim yerindeyse selfie yarışına girdiği Başer’e olan yoğun ilgi görülmeye değer.

EKREM BAŞER AŞISI TUTTU

Cumhur İttifakı'nın Adayı Başer'in seçim bölgesindeki enerjisi, kararlılığı ve vizyonu, rakiplerini ciddi ölçüde zorluyor. Başer’e yönelik sokaktan gelen dönütler Cumhur İttifakı ortaklarında yüzleri güldürürken, güçlü rakibiyle kafa kafaya bir seçim götüren Ekrem Başer için AK Parti ve MHP’nin Denizli kurmayları, “Merkezefendi’de Ekrem Başer aşısı tuttu” yorumları yapıyor.

 

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.