Merkezefendi Kent Tiyatrosu izleyiciyle buluşuyor

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2023 - 11:14, Güncelleme: 27.11.2023 - 10:58 1276+ kez okundu.
 

Merkezefendi Kent Tiyatrosu izleyiciyle buluşuyor

Merkezefendi Kent Tiyatrosu izleyiciyle buluşuyor
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları, 29 Kasım Çarşamba günü ücretsiz olarak sahneleyecekleri oyunla tiyatro severler ile bir araya gelecek.Merkezefendi Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine düzenlenen tiyatro oyunları ile devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularının sahne alacağı ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ isimli oyun 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu’nda oynayacak. Birol Tezcan, Ceyhun Atmaca ve Sinan Küçüköz’ün yazdığı ve Selahattin Doğramacı’nın yönetmenliğini yaptığı oyuna davetiye ile giriş yapılacak. Tiyatro oyununu izlemek isteyen sanatseverler, davetiyelerini Merkezefendi Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.
Merkezefendi Kent Tiyatrosu izleyiciyle buluşuyor
Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncuları, 29 Kasım Çarşamba günü ücretsiz olarak sahneleyecekleri oyunla tiyatro severler ile bir araya gelecek.

Merkezefendi Belediyesi, kültürel ve sanatsal faaliyetlerine düzenlenen tiyatro oyunları ile devam ediyor. Merkezefendi Belediyesi Kent Tiyatrosu oyuncularının sahne alacağı ‘3 Beş 8 ve Diğer Şeyler’ isimli oyun 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.00’de Merkezefendi Kültür Merkezi Petek Salonu’nda oynayacak. Birol Tezcan, Ceyhun Atmaca ve Sinan Küçüköz’ün yazdığı ve Selahattin Doğramacı’nın yönetmenliğini yaptığı oyuna davetiye ile giriş yapılacak. Tiyatro oyununu izlemek isteyen sanatseverler, davetiyelerini Merkezefendi Kültür Merkezi’nden temin edebilecek.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.