Pamukkaleliler’den Halil Pekdemir’e Büyük İlgi

DENİZLİ SİYASET 12.02.2024 - 12:37, Güncelleme: 12.02.2024 - 12:37 3202+ kez okundu.
 

Pamukkaleliler’den Halil Pekdemir’e Büyük İlgi

AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’nin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde Pamukkalelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Pekdemir’e gençlerin sevgisi de dikkat çekiyor.
31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha programlarını hızla sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Gencinden yaşlısında herkesle bire bir ilgilenen Pekdemir, vatandaşların talep ve önerilerini de titizlikle dinliyor. Günün ilk ışıklarıyla birlikte mahalle ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Halil Pekdemir, Bağbaşı Pazar Yeri’nde temaslarda bulundu. Uzun süre boyunca pazar esnafı ve alışveriş yapan mahalle sakinleriyle görüşen Pekdemir, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti belediyeciliği ile Pamukkale’de hayata geçirilen projelerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yeni döneme ilişkin proje önerilerini de Başkan Adayı Halil Pekdemir’e iletti. Gençlerin Tercihi Halil Pekdemir Gün içindeki ziyaretlerinin ardından gece saatlerinde Cankurataran Mahallesi’ne geçen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, burada gençlerle bir araya geldi. AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Bizim Semtin Gençleri” programına katılan Pekdemir, gençlerle uzun uzun sohbet etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda gençlerin merak ettiği soruları cevaplayan Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi. Gençlerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı hayli mutlu olduğunu ifade eden Başkan Adayı Halil Pekdemir, demokrasinin temelinin yerel yönetimler olduğunun altını çizerek, bu noktada gençlerin rolünün çok önemli olduğunu söyledi. Bugüne kadar her konuda toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket ettiklerini vurgulayan Pekdemir, “İnşallah 1 Nisan’dan sonra da genç kardeşlerimizle birlikte yürüyeceğiz. Gençler bizim gözbebeğimiz. Pamukkalemizi daha da ileriye taşımak için onlardan alacağımız güçle gece gündüz demeden çalışacağız” dedi. Toplantıya katılan gençler ise Başkan Adayı Halil Pekdemir’in yeni döneme ilişkin bilgilendirme toplantısında kendilerine öncelik verdiği için teşekkür ederek, yerel seçimde tercihlerinin Halil Pekdemir’den yana olduğunu belirttiler.
AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, Pamukkale’nin dört bir yanında vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Gittiği her yerde Pamukkalelilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Pekdemir’e gençlerin sevgisi de dikkat çekiyor.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde saha programlarını hızla sürdüren Cumhur İttifakı AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, ilçenin farklı bölgelerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Gencinden yaşlısında herkesle bire bir ilgilenen Pekdemir, vatandaşların talep ve önerilerini de titizlikle dinliyor.

Günün ilk ışıklarıyla birlikte mahalle ziyaretlerine başlayan Başkan Adayı Halil Pekdemir, Bağbaşı Pazar Yeri’nde temaslarda bulundu. Uzun süre boyunca pazar esnafı ve alışveriş yapan mahalle sakinleriyle görüşen Pekdemir, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. AK Parti belediyeciliği ile Pamukkale’de hayata geçirilen projelerden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, yeni döneme ilişkin proje önerilerini de Başkan Adayı Halil Pekdemir’e iletti.

Gençlerin Tercihi Halil Pekdemir

Gün içindeki ziyaretlerinin ardından gece saatlerinde Cankurataran Mahallesi’ne geçen AK Parti Pamukkale Belediye Başkan Adayı Halil Pekdemir, burada gençlerle bir araya geldi. AK Parti Pamukkale Gençlik Kolları tarafından organize edilen “Bizim Semtin Gençleri” programına katılan Pekdemir, gençlerle uzun uzun sohbet etti. Oldukça samimi bir atmosferde gerçekleşen toplantıda gençlerin merak ettiği soruları cevaplayan Başkan Adayı Halil Pekdemir, yeni dönemde hayata geçirmek istedikleri çalışmalar hakkında kapsamlı bilgi verdi.

Gençlerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı hayli mutlu olduğunu ifade eden Başkan Adayı Halil Pekdemir, demokrasinin temelinin yerel yönetimler olduğunun altını çizerek, bu noktada gençlerin rolünün çok önemli olduğunu söyledi. Bugüne kadar her konuda toplumun tüm kesimleriyle birlikte hareket ettiklerini vurgulayan Pekdemir, “İnşallah 1 Nisan’dan sonra da genç kardeşlerimizle birlikte yürüyeceğiz. Gençler bizim gözbebeğimiz. Pamukkalemizi daha da ileriye taşımak için onlardan alacağımız güçle gece gündüz demeden çalışacağız” dedi.

Toplantıya katılan gençler ise Başkan Adayı Halil Pekdemir’in yeni döneme ilişkin bilgilendirme toplantısında kendilerine öncelik verdiği için teşekkür ederek, yerel seçimde tercihlerinin Halil Pekdemir’den yana olduğunu belirttiler.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.