PAÜ’de ‘Yapay Zeka ve Matematik’ konuşuldu

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.12.2023 - 12:47, Güncelleme: 29.12.2023 - 11:57 1185+ kez okundu.
 

PAÜ’de ‘Yapay Zeka ve Matematik’ konuşuldu

PAÜ’de ‘Yapay Zeka ve Matematik’ konuşuldu
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından “Yapay Zekâ ve Matematik” konulu bir konferans düzenlendi.Melek Sözkesen Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Sevim, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.Pamukkale Üniversitesi konferansta yapay zekânın tarihçesi, amaçları, kullanım alanları, yapay sinir ağları, eğitimde yapay zekânın kullanımı, gelecekte yapay zekânın kolaylıkları ve riskler anlatıldı.Soru-cevap bölümünün ardından konferans sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, katkılarından dolayı Prof. Dr. Serdar İplikçi’ye teşekkür plaketi takdim etti.
PAÜ’de ‘Yapay Zeka ve Matematik’ konuşuldu
Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü tarafından “Yapay Zekâ ve Matematik” konulu bir konferans düzenlendi.

Melek Sözkesen Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serkan Sevim, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.
Pamukkale Üniversitesi konferansta yapay zekânın tarihçesi, amaçları, kullanım alanları, yapay sinir ağları, eğitimde yapay zekânın kullanımı, gelecekte yapay zekânın kolaylıkları ve riskler anlatıldı.

Soru-cevap bölümünün ardından konferans sonunda Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Kara, katkılarından dolayı Prof. Dr. Serdar İplikçi’ye teşekkür plaketi takdim etti.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.