Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2018 - 10:01, Güncelleme: 11.09.2018 - 10:01 3209+ kez okundu.
 

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?

Haftanın ikinci iş günü olan 11 Eylül Salı da altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.
GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR? Gram altın son zamanlarda özellikle çeyrek altın fiyatlarının yükselmesiyle birlikte en çok tercih edilen altın türleri arasında yer alıyor. Düğünlerde çeyrek altın geleneğinin ardından gram altına rağbet gösterenler de bulunuyor. 11 Eylül Salı sabahı gram altın 248,23 TL'den alınırken 248,30 TL'den satılıyor. ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR? Kuşkusuz ülkemizde çeyrek altın en çok tercih edilen altın çeşididir. Düğünlerde en çok takı olarak takılan armağan çeyrek altındır, kültürümüzde yastık altı birikimi denilen yatırım şeklindeki altın yüzde 99 çeyrek altındır. 11 Eylül çeyrek altın fiyatları şu şekilde 396,73 TL'den alınan çeyrek altın 405,93 TL'den satılıyor.
Haftanın ikinci iş günü olan 11 Eylül Salı da altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor.

GRAM ALTIN BUGÜN NE KADAR?

 son zamanlarda özellikle çeyrek nın yükselmesiyle birlikte en çok tercih edilen altın türleri arasında yer alıyor. Düğünlerde  geleneğinin ardından gram altına rağbet gösterenler de bulunuyor. 11 Eylül Salı sabahı gram altın 248,23 TL'den alınırken 248,30 TL'den satılıyor.

ÇEYREK ALTIN BUGÜN NE KADAR?

Kuşkusuz ülkemizde çeyrek altın en çok tercih edilen altın çeşididir. Düğünlerde en çok takı olarak takılan armağan çeyrek altındır, kültürümüzde yastık altı birikimi denilen yatırım şeklindeki altın yüzde 99 çeyrek altındır. 11 Eylül çeyrek altın fiyatları şu şekilde 396,73 TL'den alınan çeyrek altın 405,93 TL'den satılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.