PAÜ’de Atatürk’ün sevdiği şarkılar söylendi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 21:04, Güncelleme: 10.11.2023 - 16:23 1693+ kez okundu.
 

PAÜ’de Atatürk’ün sevdiği şarkılar söylendi

PAÜ’de Atatürk’ün sevdiği şarkılar söylendi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek vefatının 85. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katıldı.Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin düzenlediği ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında Atatürk’e Saygı Konseri’nde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Arş. Gör. Oğuz Kalkan, ‘Kimseye Etmem Şikâyet’, ‘Çanakkale İçinde Vurdular Beni’, ‘Çalın Davulları’ gibi Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.Atatürk’e minnet ve şükran duygularımızı anlatabilmek için neler yapsak diye düşünüyoruz”Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Vefatının 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla andık. Ben tahmin ediyorum ki söylenilenlerden daha çok şarkı söylemiştir ve sevmiştir. Çünkü O, hayatında çok zor dönemlerden geçmiştir, kendisi zor zamanların insanı. Bizlere Cumhuriyeti hediye ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ona minnet ve şükran duygularımızı anlatabilmek için neler yapsak diye düşünüyoruz fakat bunun büyüklüğü karşısında yaptığımız her şey az kalacaktır. Ruhu şad olsun.”
PAÜ’de Atatürk’ün sevdiği şarkılar söylendi
Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi, Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirerek vefatının 85. yıldönümünde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı.

Hüseyin Yılmaz Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere, Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Durmuş Akalın ile birlikte akademisyenler ve öğrenciler katıldı.
Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi’nin düzenlediği ‘Cumhuriyet’in 100. Yılında Atatürk’e Saygı Konseri’nde Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Öğretim Üyesi Arş. Gör. Oğuz Kalkan, ‘Kimseye Etmem Şikâyet’, ‘Çanakkale İçinde Vurdular Beni’, ‘Çalın Davulları’ gibi Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdi.

Atatürk’e minnet ve şükran duygularımızı anlatabilmek için neler yapsak diye düşünüyoruz”
Rektör Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, etkinlikte yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Vefatının 85. yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü sevdiği şarkılarla andık. Ben tahmin ediyorum ki söylenilenlerden daha çok şarkı söylemiştir ve sevmiştir. Çünkü O, hayatında çok zor dönemlerden geçmiştir, kendisi zor zamanların insanı. Bizlere Cumhuriyeti hediye ettiği için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ona minnet ve şükran duygularımızı anlatabilmek için neler yapsak diye düşünüyoruz fakat bunun büyüklüğü karşısında yaptığımız her şey az kalacaktır. Ruhu şad olsun.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.