ALİM ARSLAN SAHAYA İNDİ

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.01.2019 - 16:34, Güncelleme: 08.01.2019 - 16:34 3641+ kez okundu.
 

ALİM ARSLAN SAHAYA İNDİ

Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan saha çalışmalarına başladı.
CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan çalışmalarına başladı.  Arslan projelerini  vatandaşlarla paylaşmaya başladı. Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada “Tarım ürünlerinin insan gıdasına dönüştüğü en önemli yollardan biri yem sanayidir. Açacağımız yem fabrikasıyla birlikte Acıpayam'daki et ve süt verimini en üst seviyeye çıkarıp halkımıza istihdam sağlayacağız. Besiciye %20 indirimle üretim desteği vereceğiz. Boş vaatler ile değil çalışılmış projelerle geliyoruz! Üretici Kazanacak, Acıpayam Kazanacak, birlikte kazanacağız!” dedi. KADIN ÇALIŞKAN VE MÜCADELECİDİR Arslan ayrıca kadınların gücüne inandığını belirterek şunları söyledi  “Annemin evinde, kadın ekibimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kadın doğası gereği çalışkan mücadeleci vazgeçmeyen bir yapıya sahiptir. Ben kadınların gücüne inanıyorum. Bu yolda bize inanan tüm kadın arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kadınlarımız için her zaman çalışacağız. Güçlü kadın demek, güçlü Acıpayam demek! ” diye konuştu. ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan esnaf ziyaretlerine ilk olarak sanayiden başladı. Sanayi sitesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinledi. Arslan yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi  “Acıpayam Sanayi Sitesinde esnafımızla buluştuk. Bir yandan istek ve önerilerini dinledik, bir yandan da sohbet etme fırsatı bulduk. Çözüm üretmek adına notlarımızı aldık. Hep birlikte üretmek, hep birlikte gelişmek için yola çıktık” dedi.  KÖYLÜLERİ UNUTMADI Arslan köylüleride ziyaret etti. Köylerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya gelip konuşan Arslan" Alcı ve Karaismailler mahallelerimize gittik. Köylülerimizi ziyaret ettik ve problemleri ilk ağızdan dinledik. Önümüzdeki süreçte yol haritamızı çizerken, vatandaşlarımızın sorunlarını temel alacağız." dedi. 
Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan saha çalışmalarına başladı.

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan çalışmalarına başladı.  Arslan projelerini  vatandaşlarla paylaşmaya başladı. Gerçekleştirdiği ziyaretler esnasında yaptığı açıklamada “Tarım ürünlerinin insan gıdasına dönüştüğü en önemli yollardan biri yem sanayidir. Açacağımız yem fabrikasıyla birlikte Acıpayam'daki et ve süt verimini en üst seviyeye çıkarıp halkımıza istihdam sağlayacağız. Besiciye %20 indirimle üretim desteği vereceğiz. Boş vaatler ile değil çalışılmış projelerle geliyoruz! Üretici Kazanacak, Acıpayam Kazanacak, birlikte kazanacağız!” dedi.

KADIN ÇALIŞKAN VE MÜCADELECİDİR

Arslan ayrıca kadınların gücüne inandığını belirterek şunları söyledi  “Annemin evinde, kadın ekibimizle ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Kadın doğası gereği çalışkan mücadeleci vazgeçmeyen bir yapıya sahiptir. Ben kadınların gücüne inanıyorum. Bu yolda bize inanan tüm kadın arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Kadınlarımız için her zaman çalışacağız. Güçlü kadın demek, güçlü Acıpayam demek! ” diye konuştu.

ESNAFIN DERDİNİ DİNLEDİ

CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı Alim Arslan esnaf ziyaretlerine ilk olarak sanayiden başladı. Sanayi sitesinde gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnafın sorunlarını dinledi. Arslan yaptığı ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi  “Acıpayam Sanayi Sitesinde esnafımızla buluştuk. Bir yandan istek ve önerilerini dinledik, bir yandan da sohbet etme fırsatı bulduk. Çözüm üretmek adına notlarımızı aldık. Hep birlikte üretmek, hep birlikte gelişmek için yola çıktık” dedi. 

KÖYLÜLERİ UNUTMADI

Arslan köylüleride ziyaret etti. Köylerde tarım ve hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarla bir araya gelip konuşan Arslan" Alcı ve Karaismailler mahallelerimize gittik. Köylülerimizi ziyaret ettik ve problemleri ilk ağızdan dinledik. Önümüzdeki süreçte yol haritamızı çizerken, vatandaşlarımızın sorunlarını temel alacağız." dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.