AK PARTİ UMUDUN ADIDIR!

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2018 - 13:43, Güncelleme: 13.08.2018 - 13:43 4051+ kez okundu.
 

AK PARTİ UMUDUN ADIDIR!

Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’den kuruluş yıldönümü mesajı...
  AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, partisinin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de yıllarca koalisyon hükümetlerinin yorduğu, ekonomik darboğazın insanları gelecek konusunda umutsuzluğa düşürdüğü bir dönemde adeta güneş gibi doğduğunu belirten Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “AK Parti milyonlarca insanımız için, coğrafyamızdaki mazlum halklar için, İslam alemi için umut olmuştur. 17 yıllık icraatı ile de kendisine umut bağlayanların beklentilerini boşa çıkarmamıştır. Davamızın Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin şahlanışı başlamış, 17 yılda ülkemize büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Sağlık, ulaşım, tarım, üretim, ihracat, sosyal devlet, belediyecilik alanlarında devrim niteliğinde hizmetlere imza atılmıştır. AK Parti, onur, şan ve şeref dolu 17 yılı geride bırakmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve İslam âleminin umudu olmaya devam edecektir” dedi. SALDIRILAR YOLUMUZUN DOĞRULUĞUNUN DELİLİDİR! Bugün Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere emperyalizmin Türkiye’ye yönelik saldırılar düzenlediğini belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti 17 yıldır Büyük Türkiye için çalışmaktadır. Bunun sonucunda Türkiye büyümektedir. Kendi helikopterini, insansız hava aracını, kendi silahlarını üretmeye, hatta satmaya başlamıştır. Bölgedeki oldu-bittilere sessiz kalmamakta, yumruğunu masaya vurmaktadır. Emperyalizmin, siyonizmin tekerine taş koymaktadır. AK Parti’yi tabi ki istemeyeceklerdir. O yüzden gezi ayaklanması ile insanları sokağa dökmüşlerdir. O yüzden içimizdeki hainleri 15 Temmuz’da harekete geçirmişlerdir. O yüzden ekonomimize saldırmaktadırlar. Bütün bunlar AK Parti’nin 17 yıllık çizgisinin, politikalarının, milli duruşunun doğruluğunun kanıtıdır. Ama başaramayacaklar. Kazanan Türkiye olacaktır. AK Parti ile Büyük Türkiye yürüyüşü, Allah’ın izniyle başarıya ulaşacaktır. Rabbim bu davanın neferleri olan bizlere daha nice 17 yıllar boyunca hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.
Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel’den kuruluş yıldönümü mesajı...

 

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, partisinin 17. kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

AK Parti’nin 14 Ağustos 2001’de yıllarca koalisyon hükümetlerinin yorduğu, ekonomik darboğazın insanları gelecek konusunda umutsuzluğa düşürdüğü bir dönemde adeta güneş gibi doğduğunu belirten Pamukkale İlçe Başkanı Gökbel, “AK Parti milyonlarca insanımız için, coğrafyamızdaki mazlum halklar için, İslam alemi için umut olmuştur. 17 yıllık icraatı ile de kendisine umut bağlayanların beklentilerini boşa çıkarmamıştır. Davamızın Lideri, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte Türkiye’nin şahlanışı başlamış, 17 yılda ülkemize büyük atılımlar gerçekleştirmiştir. Sağlık, ulaşım, tarım, üretim, ihracat, sosyal devlet, belediyecilik alanlarında devrim niteliğinde hizmetlere imza atılmıştır. AK Parti, onur, şan ve şeref dolu 17 yılı geride bırakmıştır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin ve İslam âleminin umudu olmaya devam edecektir” dedi.

SALDIRILAR YOLUMUZUN DOĞRULUĞUNUN DELİLİDİR!

Bugün Amerika Birleşik Devletleri başta olmak üzere emperyalizmin Türkiye’ye yönelik saldırılar düzenlediğini belirten Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, “AK Parti 17 yıldır Büyük Türkiye için çalışmaktadır. Bunun sonucunda Türkiye büyümektedir. Kendi helikopterini, insansız hava aracını, kendi silahlarını üretmeye, hatta satmaya başlamıştır. Bölgedeki oldu-bittilere sessiz kalmamakta, yumruğunu masaya vurmaktadır. Emperyalizmin, siyonizmin tekerine taş koymaktadır. AK Parti’yi tabi ki istemeyeceklerdir. O yüzden gezi ayaklanması ile insanları sokağa dökmüşlerdir. O yüzden içimizdeki hainleri 15 Temmuz’da harekete geçirmişlerdir. O yüzden ekonomimize saldırmaktadırlar. Bütün bunlar AK Parti’nin 17 yıllık çizgisinin, politikalarının, milli duruşunun doğruluğunun kanıtıdır. Ama başaramayacaklar. Kazanan Türkiye olacaktır. AK Parti ile Büyük Türkiye yürüyüşü, Allah’ın izniyle başarıya ulaşacaktır. Rabbim bu davanın neferleri olan bizlere daha nice 17 yıllar boyunca hizmet etmeyi nasip etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.