Başkan Doğan Şirinköylüler ile buluştu

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.12.2023 - 12:16, Güncelleme: 28.12.2023 - 12:06 811+ kez okundu.
 

Başkan Doğan Şirinköylüler ile buluştu

Başkan Doğan Şirinköylüler ile buluştu
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Sizlerin hem görüşünü dinlemeye hem de sohbet etmeye geldik. Mahallemizi, ilçemizi ortak akıl ile yürütmeye devam edeceğiz” dedi.Esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Doğan, bu kez de Şirinköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi. Şirinköylülerin görüşlerini dinleyen Başkan Doğan, yapılan ve yapılacak olan projeler ile hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.Vatandaşlara ve ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilçemizi ortak akıl ile birlikte geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Her zaman hemşehrilerimizin fikirleri ve görüşleri bizim için çok kıymetli. Tüm mahallelerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Güler yüzlü karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.
Başkan Doğan Şirinköylüler ile buluştu
Denizli Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Doğan, “Sizlerin hem görüşünü dinlemeye hem de sohbet etmeye geldik. Mahallemizi, ilçemizi ortak akıl ile yürütmeye devam edeceğiz” dedi.

Esnaf ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, hemşehrileri ile buluşmaya devam ediyor. Başkan Doğan, bu kez de Şirinköy Mahallesi’nde ikamet eden vatandaşlar ile bir araya geldi. Şirinköylülerin görüşlerini dinleyen Başkan Doğan, yapılan ve yapılacak olan projeler ile hizmetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Vatandaşlara ve ilçeye en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Şirinköy Mahallesi sakinlerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür etti. Başkan Doğan, “Göreve geldiğimiz tarihten itibaren ilçemizi ortak akıl ile birlikte geliştiriyor ve güzelleştiriyoruz. Her zaman hemşehrilerimizin fikirleri ve görüşleri bizim için çok kıymetli. Tüm mahallelerimize en iyi şekilde hizmet götürmek için gayret ediyoruz. Güler yüzlü karşılamanızdan ve misafirperverliğinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.