Başkan Doğan, Yaşam Merkezinin kursiyerleri ile bir araya geldi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.11.2023 - 19:04, Güncelleme: 16.11.2023 - 16:21 1550+ kez okundu.
 

Başkan Doğan, Yaşam Merkezinin kursiyerleri ile bir araya geldi

Başkan Doğan, Yaşam Merkezinin kursiyerleri ile bir araya geldi
Başkarcı Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerler ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadınlarımızın sanatsal uğraşlar içerisinde olduğu bir ilçe için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kültür, sanat, spor ve el becerileri kurslarının gerçekleştirildiği merkezleri sık sık ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu kez de Başkarcı Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerleri ziyaret etti. Kurslara katılan kadınlar ile bir araya gelen Başkan Doğan, talep ve görüşleri dinledi. Merkezefendi’de kadınlara pozitif ayrımcılık olduğunu ifade eden Doğan, “İlçemize çok sayıda Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri kazandırdık. Bu merkezlerimizde kadınlarımız hem sosyalleşiyor hem de verimli vakit geçiriyor. Hemşehrilerimizin bu merkezlerimiz hakkındaki olumlu geri dönüşleri bizim için çok kıymetli. Kadınlarımızın sanatsal uğraşlar içerisinde olduğu, zanaat becerilerini geliştirdikleri bir Merkezefendi için çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman kadınlarımızı destekleyecek ve onların yanında olacağız” diye konuştu.
Başkan Doğan, Yaşam Merkezinin kursiyerleri ile bir araya geldi
Başkarcı Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerler ile bir araya gelen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Kadınlarımızın sanatsal uğraşlar içerisinde olduğu bir ilçe için çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri, vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Kültür, sanat, spor ve el becerileri kurslarının gerçekleştirildiği merkezleri sık sık ziyaret eden Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, bu kez de Başkarcı Mahallesi’ne kazandırılan Kadın Çocuk Yaşam Merkezi’ndeki kursiyerleri ziyaret etti. Kurslara katılan kadınlar ile bir araya gelen Başkan Doğan, talep ve görüşleri dinledi. Merkezefendi’de kadınlara pozitif ayrımcılık olduğunu ifade eden Doğan, “İlçemize çok sayıda Kadın Çocuk Yaşam Merkezleri kazandırdık. Bu merkezlerimizde kadınlarımız hem sosyalleşiyor hem de verimli vakit geçiriyor. Hemşehrilerimizin bu merkezlerimiz hakkındaki olumlu geri dönüşleri bizim için çok kıymetli. Kadınlarımızın sanatsal uğraşlar içerisinde olduğu, zanaat becerilerini geliştirdikleri bir Merkezefendi için çalışmaya devam ediyoruz. Her zaman kadınlarımızı destekleyecek ve onların yanında olacağız” diye konuştu.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.