Ak Parti İl Başkanı Filiz Geleceği Tarihi Açıkladı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 26.03.2019 - 09:12, Güncelleme: 26.03.2019 - 09:12 3798+ kez okundu.
 

Ak Parti İl Başkanı Filiz Geleceği Tarihi Açıkladı

AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un ilimizi ziyaret edeceğini duyurdu.
Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un 27 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde ilimizde olacağını ve Pamukkale’de turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geleceğini belirten Başkan Filiz açıklamasında ziyaretle ilgili şu bilgilere yer verdi: “Denizli’de ki Turizmin gelişmesine yönelik konuların istişare edileceği toplantı da sektör temsilcilerinin talep ve şikâyetlerini de dinleyecek olan Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri ERSOY, Pamukkale de gerçekleştirilecek olan toplantı’dan sonra ilimizde konaklayacaktır. 28 Mart Perşembe günü bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek ve çeşitli temaslarda bulunacak olan Bakanımız programa Pamukkale’de ki ören yerleri, müze ve antik kent ziyaretleri ve dört mevsim cazibe merkezi haline gelen; Ege'nin en uzun teleferiğine sahip Türkiye'de ise eşi benzeri olmayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ziyareti ile devam edecek, öğleden sonra da ilimizden ayrılacaktır.” Türkiye’nin önemli kış turizmi destinasyonlarının başında gelen Denizli’de, termal turizmi daha da geliştirmek ve bunun yanın’da yazın gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırmak, böylelikle turizmi 12 aya yaymak istediklerini ifade eden Başkan Filiz; “Bunun için yerel yönetimlerimiz çalışıyor. Bakanımızın bu ziyaretiyle turizm sektörü temsilcilerini biraraya getirerek, Denizli Kültür ve Turizmine ne gibi katkılar sağlanabilir, bunları istişare edeceğiz. Türkiye Turizmin’de daha çok söz sahibi olmak  istiyoruz. İlimizi ziyaret edecek bakanımızı burada görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.
AK Parti Denizli İl Başkanı Necip Filiz;  Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un ilimizi ziyaret edeceğini duyurdu.

Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy’un 27 Mart Çarşamba günü akşam saatlerinde ilimizde olacağını ve Pamukkale’de turizm sektörü temsilcileri ile bir araya geleceğini belirten Başkan Filiz açıklamasında ziyaretle ilgili şu bilgilere yer verdi:

“Denizli’de ki Turizmin gelişmesine yönelik konuların istişare edileceği toplantı da sektör temsilcilerinin talep ve şikâyetlerini de dinleyecek olan Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri ERSOY, Pamukkale de gerçekleştirilecek olan toplantı’dan sonra ilimizde konaklayacaktır.

28 Mart Perşembe günü bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek ve çeşitli temaslarda bulunacak olan Bakanımız programa Pamukkale’de ki ören yerleri, müze ve antik kent ziyaretleri ve dört mevsim cazibe merkezi haline gelen; Ege'nin en uzun teleferiğine sahip Türkiye'de ise eşi benzeri olmayan Denizli Teleferik ve Bağbaşı Yaylası ziyareti ile devam edecek, öğleden sonra da ilimizden ayrılacaktır.”

Türkiye’nin önemli kış turizmi destinasyonlarının başında gelen Denizli’de, termal turizmi daha da geliştirmek ve bunun yanın’da yazın gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırmak, böylelikle turizmi 12 aya yaymak istediklerini ifade eden Başkan Filiz; “Bunun için yerel yönetimlerimiz çalışıyor. Bakanımızın bu ziyaretiyle turizm sektörü temsilcilerini biraraya getirerek, Denizli Kültür ve Turizmine ne gibi katkılar sağlanabilir, bunları istişare edeceğiz. Türkiye Turizmin’de daha çok söz sahibi olmak  istiyoruz. İlimizi ziyaret edecek bakanımızı burada görmekten dolayı çok mutluyuz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.