AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DENİZLİ'DE

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.10.2018 - 20:23, Güncelleme: 11.10.2018 - 20:40 3104+ kez okundu.
 

AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DENİZLİ'DE

"Yerel seçimlerden Denizli büyük bir başarıyla çıkacak"
  DENİZLİ (AA) - AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yerel seçimlerden Denizli teşkilatının büyük bir başarıyla çıkacağını söyledi.  Kandemir, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Murat Baybatur ile AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti.  İl yönetimi ile yapılacak çalışmalar ve yerel seçimlerde izlenecek yol haritasının istişare edildiği görüşmenin ardından ilçe başkanlarıyla da görüşen Kandemir, yaptığı açıklamada, Denizli'nin yerel seçimlerde, ilçe ve büyükşehir belediyelerinde çok iyi bir netice alacağını iddia etti. Kandemir, yerel seçimlerden Denizli teşkilatının büyük bir başarıyla çıkacağına olan inancının tam olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:  "AK Parti önümüzdeki seçimlerde sadece Denizli'de değil tüm Türkiye'de iddialı. Denizli'nin il teşkilatının il yönetimi ve ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile genç ve dinamik bir yapısı var. El birliği ile hem teşkilat yapımızı en üst seviyede tutacağız hem de birlikte sokaktaki vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenerek ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmalıyız." Erkan Kandemir ve Murat Baybatur'a ziyaretlerinde, Denizli horozu figürlü plaket takdim edildi. 
"Yerel seçimlerden Denizli büyük bir başarıyla çıkacak"

 

DENİZLİ (AA) - AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yerel seçimlerden Denizli teşkilatının büyük bir başarıyla çıkacağını söyledi. 

Kandemir, AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Murat Baybatur ile AK Parti Denizli İl Başkanlığını ziyaret etti. 

İl yönetimi ile yapılacak çalışmalar ve yerel seçimlerde izlenecek yol haritasının istişare edildiği görüşmenin ardından ilçe başkanlarıyla da görüşen Kandemir, yaptığı açıklamada, Denizli'nin yerel seçimlerde, ilçe ve büyükşehir belediyelerinde çok iyi bir netice alacağını iddia etti.

Kandemir, yerel seçimlerden Denizli teşkilatının büyük bir başarıyla çıkacağına olan inancının tam olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti: 

"AK Parti önümüzdeki seçimlerde sadece Denizli'de değil tüm Türkiye'de iddialı. Denizli'nin il teşkilatının il yönetimi ve ilçe başkanları, gençlik ve kadın kolları ile genç ve dinamik bir yapısı var. El birliği ile hem teşkilat yapımızı en üst seviyede tutacağız hem de birlikte sokaktaki vatandaşlarımızın dertleri ile dertlenerek ülkemiz ve milletimiz için en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olacağız. Vatandaşlarımızla sürekli iletişim halinde olmalıyız."

Erkan Kandemir ve Murat Baybatur'a ziyaretlerinde, Denizli horozu figürlü plaket takdim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.