Büyükşehir Korosu izleyenleri mest etti

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.01.2024 - 18:08, Güncelleme: 28.01.2024 - 14:13 1716+ kez okundu.
 

Büyükşehir Korosu izleyenleri mest etti

Büyükşehir Korosu izleyenleri mest etti
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Korosu’nun düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri izleyenleri mest etti. Kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, böylesine güzel tesislerde bu işi icra etmeye gayret edeceğiz” dedi.Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Konseri düzenlediği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri ile izleyenlere unutulmaz bir gece geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şef Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği konserde, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçıları birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi. Gecenin sonunda güfte ve bestesi Şef Çağdaş’a ait 100. Yıl Marşı ise büyük beğeni topladı. Coşkunun zirveye ulaştığı gece izleyicilerin isteği üzerine 100. Yıl Marşı iki kez çalınırken, sanatçılar ayakta alkışlandı.“Sanatın ve sanatçının yanında olmaya gayret edeceğiz”Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir Türk Sanat Müziği konseri ile daha bir araya geldiklerini belirterek, gönülleriyle etkinliğe katılan tüm sanatçı ve müzisyenlere teşekkür etti. Bu özel programda kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere de teşekkür eden Başkan Osman Zolan, herkese güzel bir gece geçirmelerini temenni etti. Türk Sanat Müziği Korosu’nun çok güzel bir konser verdiğini kaydeden Başkan Zolan, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, böylesine güzel tesislerde bu işi icra etmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Korosu izleyenleri mest etti
Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Korosu’nun düzenlediği Türk Sanat Müziği Konseri izleyenleri mest etti. Kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere teşekkür eden Başkan Osman Zolan, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, böylesine güzel tesislerde bu işi icra etmeye gayret edeceğiz” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı Konseri düzenlediği Türk Sanat Müziği Korosu Konseri ile izleyenlere unutulmaz bir gece geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Mehmet Gazi Salonu’nda düzenlenen konsere Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şef Ahmet Nuri Çağdaş’ın yönettiği konserde, Denizli Büyükşehir Belediye Konservatuarı sanatçıları birbirinden güzel Türk Sanat Müziği eserlerini seslendirdi. Gecenin sonunda güfte ve bestesi Şef Çağdaş’a ait 100. Yıl Marşı ise büyük beğeni topladı. Coşkunun zirveye ulaştığı gece izleyicilerin isteği üzerine 100. Yıl Marşı iki kez çalınırken, sanatçılar ayakta alkışlandı.

“Sanatın ve sanatçının yanında olmaya gayret edeceğiz”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bir Türk Sanat Müziği konseri ile daha bir araya geldiklerini belirterek, gönülleriyle etkinliğe katılan tüm sanatçı ve müzisyenlere teşekkür etti. Bu özel programda kendilerini yalnız bırakmayan izleyicilere de teşekkür eden Başkan Osman Zolan, herkese güzel bir gece geçirmelerini temenni etti. Türk Sanat Müziği Korosu’nun çok güzel bir konser verdiğini kaydeden Başkan Zolan, “Her zaman sanatın ve sanatçının yanında olmaya, böylesine güzel tesislerde bu işi icra etmeye gayret edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.