Polisin ’Mahallemde Maç Var’ projesinde kuralar çekildi

DENİZLİ SPOR (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.12.2023 - 11:34, Güncelleme: 23.12.2023 - 10:01 1359+ kez okundu.
 

Polisin ’Mahallemde Maç Var’ projesinde kuralar çekildi

Polisin ’Mahallemde Maç Var’ projesinde kuralar çekildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin mahalle bilincini güçlendirmek ve sporu tabana yaymak amacıyla düzenleyeceği futbol turnuvasında kuralar çekildi.Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin toplumsal bağlarını güçlendirme ve mahalle kültürünü canlandırma amacıyla "Mahallemde Maç Var" futbol turnuvası düzenliyor. Sporu tabana yaymayı, gençler arasında spor bilincini artırmayı ve mahallelerdeki huzur ile güven ortamını geliştirmeyi amaçlayan projende kura çekimi Denizli Polisevi’nde gerçekleşti. Kura çekimine mahalle muhtarları takım başkanı, beden eğitimi öğretmenleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinin teknik direktör ve her takımda görevli komiserlerden oluşan heyetler katıldı. İlk olarak müsabakaların işleyişi, turnuva boyunca uyulması gereken önemli hususlar, yönetmelik ve sporcuların kullanacağı malzemeler anlatıldı. Ardından gerçekleşen kura çekimi sonucuna göre 50 mahalle takımı 8 grupta mücadele edecek. Gruplardan çıkmayı başaran takımlar yarı final ve final müsabakası oynayacak.
Polisin ’Mahallemde Maç Var’ projesinde kuralar çekildi
Denizli Emniyet Müdürlüğü, gençlerin mahalle bilincini güçlendirmek ve sporu tabana yaymak amacıyla düzenleyeceği futbol turnuvasında kuralar çekildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü, gençlerin toplumsal bağlarını güçlendirme ve mahalle kültürünü canlandırma amacıyla "Mahallemde Maç Var" futbol turnuvası düzenliyor. Sporu tabana yaymayı, gençler arasında spor bilincini artırmayı ve mahallelerdeki huzur ile güven ortamını geliştirmeyi amaçlayan projende kura çekimi Denizli Polisevi’nde gerçekleşti. Kura çekimine mahalle muhtarları takım başkanı, beden eğitimi öğretmenleri ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü antrenörlerinin teknik direktör ve her takımda görevli komiserlerden oluşan heyetler katıldı. İlk olarak müsabakaların işleyişi, turnuva boyunca uyulması gereken önemli hususlar, yönetmelik ve sporcuların kullanacağı malzemeler anlatıldı. Ardından gerçekleşen kura çekimi sonucuna göre 50 mahalle takımı 8 grupta mücadele edecek. Gruplardan çıkmayı başaran takımlar yarı final ve final müsabakası oynayacak.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.