Karne heyecanı yaşayan öğrenciler yarıyıl tatiline girdi

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.01.2024 - 18:28, Güncelleme: 19.01.2024 - 16:06 2667+ kez okundu.
 

Karne heyecanı yaşayan öğrenciler yarıyıl tatiline girdi

Karne heyecanı yaşayan öğrenciler yarıyıl tatiline girdi
2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının sona ermesiyle 201 bin 570 öğrenci karne heyecanı yaşadı.Merkezefendi İlçesi Arif Yalınkaya İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Hıdır Ayçiçek, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ile karnelerini alan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan konuşmasında “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladığımız 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamladınız. Çok yoruldunuz, çok çalıştınız, kendi dünyanızın kanatlarıyla uçmak için çok çabaladınız ama inanıyorum ki, elinizden gelenin en iyisini yaptınız. İki haftalık tatili sonuna kadar hak ettiniz. Ailenizle, sevdiklerinizle verimli, sağlıklı ve güzel bir tatil diliyorum” dedi.Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise “Değerli öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve çocuklarımızı yarınlara hazırlamak için çok büyük fedakârlık göstererek çalışıyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatilinde öğrencilerimize bol bol dinlenip, kitap okumalarını ve eğlenmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.2023-2024 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıfa başlayan 15 bin 290 öğrenci ilk defa karne almanın heyecanını yaşadı. Denizli’de 822 resmi ve özel eğitim kurumunda 9 bin 878 sınıfta eğitim öğretim gören 201 bin 570 öğrenci ile 15 bin 201 öğretmen 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladı.
Karne heyecanı yaşayan öğrenciler yarıyıl tatiline girdi
2024 eğitim öğretim yılı birinci yarıyılının sona ermesiyle 201 bin 570 öğrenci karne heyecanı yaşadı.

Merkezefendi İlçesi Arif Yalınkaya İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç, Merkezefendi Kaymakamı Abdullah Demir, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan, İl Jandarma Komutanı Kd. Albay Hıdır Ayçiçek, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı.

2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci döneminin sona ermesi ile karnelerini alan öğrencileri başarılarından dolayı kutlayan İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Emre Çalışkan konuşmasında “Cumhuriyetimizin 100. yılını coşkuyla kutladığımız 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk yarısını tamamladınız. Çok yoruldunuz, çok çalıştınız, kendi dünyanızın kanatlarıyla uçmak için çok çabaladınız ama inanıyorum ki, elinizden gelenin en iyisini yaptınız. İki haftalık tatili sonuna kadar hak ettiniz. Ailenizle, sevdiklerinizle verimli, sağlıklı ve güzel bir tatil diliyorum” dedi.

Denizli Valisi Ömer Faruk Coşkun ise “Değerli öğretmenlerimiz geleceğimizin teminatı gençlerimizi ve çocuklarımızı yarınlara hazırlamak için çok büyük fedakârlık göstererek çalışıyorsunuz. Her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yarıyıl tatilinde öğrencilerimize bol bol dinlenip, kitap okumalarını ve eğlenmelerini tavsiye ediyorum. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyorum” dedi.

2023-2024 eğitim öğretim yılında ilkokul birinci sınıfa başlayan 15 bin 290 öğrenci ilk defa karne almanın heyecanını yaşadı. Denizli’de 822 resmi ve özel eğitim kurumunda 9 bin 878 sınıfta eğitim öğretim gören 201 bin 570 öğrenci ile 15 bin 201 öğretmen 2023-2024 eğitim öğretim yılının birinci dönemini tamamladı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.