Tarım orman ve insan fotoğraflarda buluştu

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2024 - 13:28, Güncelleme: 09.01.2024 - 10:18 2863+ kez okundu.
 

Tarım orman ve insan fotoğraflarda buluştu

Tarım orman ve insan fotoğraflarda buluştu
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf’ yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, Denizlili sanatseverlerin ilgisine sunuldu.Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, illerde sergilenmeye başlandı. Denizli’ye gönderilen 13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar, 08-09-10-11 Ocak tarihleri arasında Pamukkale ilçesinde vatandaşların ziyaretine açıldı. Serginin açılışına Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, TMO Denizli Baş Müdürü Yücel Türkanoğlu, Köy-Koop Denizli Birlik Başkanı Mehmet Varol, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hamdi Akan, il müdür yardımcıları, ilçe tarım müdürleri, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.2009 yılından itibaren düzenlenen ve kamuoyunda yoğun ilgi gören "Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" genel, çiftçi, öğrenci, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları ve bu yılın konusu olan "Sen Üret Yeter" teması olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi. Yarışmaya bin 210 katılımcı 6 bin 635 eser ile katılım sağladı. 8 eser ödüle layık bulunurken, 120 eserde sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Serginin 11 Ocak 2023 Perşembe günü saat 22.00 ye kadar gezilebileceği belirtildi.
Tarım orman ve insan fotoğraflarda buluştu
Tarım ve Orman Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf’ yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, Denizlili sanatseverlerin ilgisine sunuldu.

Tarım Orman ve İnsan Ulusal Fotoğraf yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraflar, illerde sergilenmeye başlandı. Denizli’ye gönderilen 13. Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışmasında dereceye giren ve sergilenmeye hak kazanan fotoğraflar, 08-09-10-11 Ocak tarihleri arasında Pamukkale ilçesinde vatandaşların ziyaretine açıldı. Serginin açılışına Denizli Vali Yardımcısı Erkan Kaçmaz, Tarım ve Orman İl Müdürü Şakir Çınar, Denizli Orman Bölge Müdürü Ahmet Üçgül, TMO Denizli Baş Müdürü Yücel Türkanoğlu, Köy-Koop Denizli Birlik Başkanı Mehmet Varol, Denizli Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Hamdi Akan, il müdür yardımcıları, ilçe tarım müdürleri, şube müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

2009 yılından itibaren düzenlenen ve kamuoyunda yoğun ilgi gören "Tarım Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması" genel, çiftçi, öğrenci, Tarım ve Orman Bakanlığı çalışanları ve bu yılın konusu olan "Sen Üret Yeter" teması olmak üzere 6 farklı kategoride gerçekleştirildi. Yarışmaya bin 210 katılımcı 6 bin 635 eser ile katılım sağladı. 8 eser ödüle layık bulunurken, 120 eserde sergileme ve albüm çalışması için seçildi. Serginin 11 Ocak 2023 Perşembe günü saat 22.00 ye kadar gezilebileceği belirtildi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.