Atatürk, Merkezefendi Belediyesi’nde de unutulmadı

DENİZLİ SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.11.2023 - 15:43, Güncelleme: 10.11.2023 - 11:20 2020+ kez okundu.
 

Atatürk, Merkezefendi Belediyesi’nde de unutulmadı

Atatürk, Merkezefendi Belediyesi’nde de unutulmadı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Merkezefendi Belediyesi’nde de 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleştirildi.Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törende belediye personeli, saat dokuzu beş geçe sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşuna geçti. Etkinliğin yapıldığı sokak, Atatürk ve Türk bayrakları ile donatıldı.Ayrıca Merkezefendi Belediyesi 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’nde de 10 Kasım töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende büyükler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ kapsamında günün anlam ve önemini belirten şiirler okudular.
Atatürk, Merkezefendi Belediyesi’nde de unutulmadı
Tüm Türkiye’de olduğu gibi Merkezefendi Belediyesi’nde de 10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinliği gerçekleştirildi.
Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen törende belediye personeli, saat dokuzu beş geçe sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşuna geçti. Etkinliğin yapıldığı sokak, Atatürk ve Türk bayrakları ile donatıldı.
Ayrıca Merkezefendi Belediyesi 1200 Evler Aktif Yaş Alma Merkezi’nde de 10 Kasım töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende büyükler, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından ‘10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’ kapsamında günün anlam ve önemini belirten şiirler okudular.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.