“ACELECİ SİNEK SÜTE DÜŞER”

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 13:50, Güncelleme: 14.03.2019 - 13:50 2982+ kez okundu.
 

“ACELECİ SİNEK SÜTE DÜŞER”

DENİB Akademi, ‘Aceleci Sinek Süte Düşer’ programını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. İzgören Akademi’den Gökhan Okçu tarafından sunulan program, bu yıl da yine iz bıraktı.
Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri Pelin Şensöz, Süreyya Çalışkan, Cüneyt Demirkan ile Denetim Kurulu Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş’ın yanı sıra, DENİB’e üye firmalardan temsilciler, diğer kurumlarda görev yapan kişiler ve öğrenciler katılım sağladı. Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği olarak eğitim programlarına oldukça önem verdiklerini ve her geçen gün DENİB Akademi’ye olan taleplerin daha fazla arttığını belirterek programa katılımlarından dolayı tüm katılımcılara ve eğitmene teşekkürlerini iletti. İzgören Akademi’den Gökhan Okçu iş hayatında, aile hayatında ve sosyal hayatta mutlu ve başarılı olabilmenin formüllerini “Bir nedenin olsun, güçlü olsun, yolunu kendin bulursun” temasıyla sundu ve yaşanmış anılardan örnekler verdi. Hedefe ulaşmak için basit olmanın, sürekli olmanın, orada olmanın ve neden orada olduğunun farkında olmanın öneminin anlatıldığı programda, mutluluk ve başarı için nedenler oluşturmanın önemine değinildi. DENİB Akademi eğitimlerine 2 Nisan 2019 tarihinde DENİB ve TİM-TEB Girişim Evi işbirliğinde “Şirketlerde Pratik Stratejik Yönetim Uygulamaları Eğitimi” ile devam edecek.
DENİB Akademi, ‘Aceleci Sinek Süte Düşer’ programını yoğun bir katılım ile gerçekleştirdi. İzgören Akademi’den Gökhan Okçu tarafından sunulan program, bu yıl da yine iz bıraktı.

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa, DENİB Başkanı Hüseyin Memişoğlu, DENİB Başkan Yardımcısı İbrahim Uzunoğlu, DENİB Yönetim Kurulu Üyeleri Pelin Şensöz, Süreyya Çalışkan, Cüneyt Demirkan ile Denetim Kurulu Üyesi Bekir Serdar Mutlubaş’ın yanı sıra, DENİB’e üye firmalardan temsilciler, diğer kurumlarda görev yapan kişiler ve öğrenciler katılım sağladı.

Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren DENİB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Memişoğlu, Denizli İhracatçılar Birliği olarak eğitim programlarına oldukça önem verdiklerini ve her geçen gün DENİB Akademi’ye olan taleplerin daha fazla arttığını belirterek programa katılımlarından dolayı tüm katılımcılara ve eğitmene teşekkürlerini iletti. İzgören Akademi’den Gökhan Okçu iş hayatında, aile hayatında ve sosyal hayatta mutlu ve başarılı olabilmenin formüllerini “Bir nedenin olsun, güçlü olsun, yolunu kendin bulursun” temasıyla sundu ve yaşanmış anılardan örnekler verdi. Hedefe ulaşmak için basit olmanın, sürekli olmanın, orada olmanın ve neden orada olduğunun farkında olmanın öneminin anlatıldığı programda, mutluluk ve başarı için nedenler oluşturmanın önemine değinildi. DENİB Akademi eğitimlerine 2 Nisan 2019 tarihinde DENİB ve TİM-TEB Girişim Evi işbirliğinde “Şirketlerde Pratik Stratejik Yönetim Uygulamaları Eğitimi” ile devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.