ABD'YE KARŞI ÜLKEMİZİ SAVUNACAĞIZ...

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.08.2018 - 13:50, Güncelleme: 13.08.2018 - 13:50 3487+ kez okundu.
 

ABD'YE KARŞI ÜLKEMİZİ SAVUNACAĞIZ...

Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, döviz kurundaki artışla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Güven, "dolar 10 TL olsa da Türk devleti geri adım atmayacaktır" ifadelerini kullandı.
Döviz kurunda yaşanan artışı değerlendiren Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Hemşehrilerim ,Sevgili Çivrilliler...Ülke olarak olarak olağanüstü dönemlerden geçiyoruz. ABD yaptırımlar yoluyla bizleri dize getirmek istemektedir. Bu yaptırımların sınırı yoktur. ABD;15 Temmuz'da Türkiye'yi savaş ilan etmiş fakat vatanperverlerin mücadelesi ile bu işgal girişimi başarısızlığa uğramıştır. Arkasından ABD;İşid üzerinden tehditlerine devam etmiş,Fırat Kalkanı Operasyonu ile bu tehdit geri püskürtülmüştür. Diğer taraftan gözümüzün içine baka baka ;Türkiye'nin düşmanı olan PYD/PKK oluşumlarını silahlandırmış üzerimize salmış yine Kahraman Mehtmeçiğimizin operasyonları ile ezilmiştir.Türk Ordusu kazanmıştır. ABD üst üste kaybetmiştir. DOLAR 10 TL OLSADA TÜRK DEVLETİ GERİ ADIM ATMAYACAKTIR ABD terörle,darbe girişimiyle teslim almayı beceremediği ,yenilgi üzerine yenilgi aldığı Türkiye'de şimdide ,ekonomik yollardan teslim almayı amaçlamaktadır... Fakat Dolar 10 TL olsa bile Türk devleti geri adım atmayacaktır. Boyun eğmeyecektir... ABD bizlerden siyasi tavizler istemektedir.Bizlerin bu tavizleri uygulamaya kalkmamız mümkün değildir.  Bu tavizler;Rahip'den başlamaktadır,Türkiye'nin parçalanmasına kadar gitmektedir... Rahip olayı sadece tavizlerden bir tanesidir.  Olayın arkasında çok büyük tehditler var.ABD istediği tavizlerde Türkiye paramparça olur... Bu tehditlerin saldırıların nereye varacağı açıktır. Bizlerin bu tavizleri yerine getirmemiz mümkün değil. Bu tehditlerin ucu bucağı yoktur. TÜRKİYE'NİN SAVUNMASI ÇİVRİL'DEN BAŞLAR Türkiye'yi savunan bütün güçlerle birlikte Ülkemizi savunacağız. Türk Devleti bütün kuvvetleri ile beraber direnecektir ve direnme kararı almıştır..Hepimiz bunun için mücadele edeceğiz. Sizlerden sağ-sol ayrımı yapmadan,şu görüş bu görüş ayrımı yapmadan devletimiz ve millettimiz için kararlı olmanızı istiyorum..Çok hassas bir süreçteyiz. Daha önce bahsettiğim gibi hepimiz bir Mustafa Kemal,Celal Bayar,bir Kazım Karabekir bir Erdoğan gibi olacağız. Bu farklı görüşlerden insanları silah arkadaşlığı yapan neden vatan millet kaygısıydı.Bizlerde bugün böyle olacağız.Hepimiz böyle olacağız.Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Türkiye'yi koruyup kollayacaksak bu görevi Çivril'den başlayacağız ."Türkiye'nin savunması Çivrilden" başlar bilinci hareket edeceğiz. Sizlerden bunu istiyorum.Önümüz açıktır. Büyük millet boyun eğmeyecektir... Sağlıcakla kalın.  
Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven, döviz kurundaki artışla ilgili olarak bir açıklama yaptı. Güven, "dolar 10 TL olsa da Türk devleti geri adım atmayacaktır" ifadelerini kullandı.

Döviz kurunda yaşanan artışı değerlendiren Çivril Belediye Başkanı Dr.Gürcan Güven açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli Hemşehrilerim ,Sevgili Çivrilliler...Ülke olarak olarak olağanüstü dönemlerden geçiyoruz. ABD yaptırımlar yoluyla bizleri dize getirmek istemektedir.
Bu yaptırımların sınırı yoktur.

ABD;15 Temmuz'da Türkiye'yi savaş ilan etmiş fakat vatanperverlerin mücadelesi ile bu işgal girişimi başarısızlığa uğramıştır.

Arkasından ABD;İşid üzerinden tehditlerine devam etmiş,Fırat Kalkanı Operasyonu ile bu tehdit geri püskürtülmüştür.

Diğer taraftan gözümüzün içine baka baka ;Türkiye'nin düşmanı olan PYD/PKK oluşumlarını silahlandırmış üzerimize salmış yine Kahraman Mehtmeçiğimizin operasyonları ile ezilmiştir.Türk Ordusu kazanmıştır.

ABD üst üste kaybetmiştir.

DOLAR 10 TL OLSADA TÜRK DEVLETİ GERİ ADIM ATMAYACAKTIR

ABD terörle,darbe girişimiyle teslim almayı beceremediği ,yenilgi üzerine yenilgi aldığı Türkiye'de şimdide ,ekonomik yollardan teslim almayı amaçlamaktadır...
Fakat Dolar 10 TL olsa bile Türk devleti geri adım atmayacaktır.
Boyun eğmeyecektir...

ABD bizlerden siyasi tavizler istemektedir.Bizlerin bu tavizleri uygulamaya kalkmamız mümkün değildir.  Bu tavizler;Rahip'den başlamaktadır,Türkiye'nin parçalanmasına kadar gitmektedir... Rahip olayı sadece tavizlerden bir tanesidir.  Olayın arkasında çok büyük tehditler var.ABD istediği tavizlerde Türkiye paramparça olur... Bu tehditlerin saldırıların nereye varacağı açıktır. Bizlerin bu tavizleri yerine getirmemiz mümkün değil.
Bu tehditlerin ucu bucağı yoktur.

TÜRKİYE'NİN SAVUNMASI ÇİVRİL'DEN BAŞLAR

Türkiye'yi savunan bütün güçlerle birlikte Ülkemizi savunacağız.
Türk Devleti bütün kuvvetleri ile beraber direnecektir ve direnme kararı almıştır..Hepimiz bunun için mücadele edeceğiz. Sizlerden sağ-sol ayrımı yapmadan,şu görüş bu görüş ayrımı yapmadan devletimiz ve millettimiz için kararlı olmanızı istiyorum..Çok hassas bir süreçteyiz. Daha önce bahsettiğim gibi hepimiz bir Mustafa Kemal,Celal Bayar,bir Kazım Karabekir bir Erdoğan gibi olacağız. Bu farklı görüşlerden insanları silah arkadaşlığı yapan neden vatan millet kaygısıydı.Bizlerde bugün böyle olacağız.Hepimiz böyle olacağız.Birlik ve beraberlik içinde olacağız. Türkiye'yi koruyup kollayacaksak bu görevi Çivril'den başlayacağız ."Türkiye'nin savunması Çivrilden" başlar bilinci hareket edeceğiz.
Sizlerden bunu istiyorum.Önümüz açıktır. Büyük millet boyun eğmeyecektir...
Sağlıcakla kalın.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.