Çocukların bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2023 - 13:48, Güncelleme: 07.11.2023 - 09:46 1662+ kez okundu.
 

Çocukların bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 yaralı

Çocukların bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 yaralı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sokakta tartışan iki çocuktan biri, arkadaşını bacağından yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan çocuğu ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı.Olay, akşam 21.30 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı İlbadı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aynı mahallede yaşayan ve aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenilen 15 yaşındaki B.E. ile 15 yaşındaki Y.Y. sokakta karşılaştı. İki çocuk arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada üzerine taşıdığı bıçağı eline alan Y.Y., B.E.’yi bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.Kanlar içerisinde yere yığılan çocuğun yardımına, ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Bez ile bacaktaki akan kanı durdurmaya çalışan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Denizli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildiArkadaşını yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Y.Y.’nin yakalanması için ekipler tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Çocukların bıçaklı kavgasında kan aktı: 1 yaralı
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde sokakta tartışan iki çocuktan biri, arkadaşını bacağından yaraladı. Kanlar içinde yere yığılan çocuğu ilk müdahaleyi mahalle sakinleri yaptı.
Olay, akşam 21.30 sıralarında Merkezefendi ilçesine bağlı İlbadı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; aynı mahallede yaşayan ve aralarında bir süredir husumet bulunduğu öğrenilen 15 yaşındaki B.E. ile 15 yaşındaki Y.Y. sokakta karşılaştı. İki çocuk arasında başlayan sözlü tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada üzerine taşıdığı bıçağı eline alan Y.Y., B.E.’yi bacağından bıçaklayarak olay yerinden kaçtı.
Kanlar içerisinde yere yığılan çocuğun yardımına, ilk olarak çevredeki vatandaşlar koştu. Bez ile bacaktaki akan kanı durdurmaya çalışan vatandaşlar, 112 Acil Çağrı Merkezinden yardım istedi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından yaralıyı Denizli Devlet Hastanesi acil servisine kaldırdı. Yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi
Arkadaşını yaraladıktan sonra olay yerinden kaçan Y.Y.’nin yakalanması için ekipler tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.