7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.07.2018 - 17:55, Güncelleme: 04.07.2018 - 17:55 3449+ kez okundu.
 

7 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI!

Denizli merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.
Fetullahçı terör örgütüne yönelik polis tarafından Denizli merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 5’i askeri okullardan ihraç edilen eski öğrenci olan 7 kişi gözaltına alındı.  Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri FETÖ soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamı ve onunla görüştüğü tespit edilen eski askeri öğrencilere yönelik Denizli merkezli olmak üzere İstanbul ve Bursa’da operasyon yaptı. Operasyonda askeri okullardan ihraç edilen 5 eski öğrenci, bir mahrem imam ile bu kişilere yardımcı olduğu belirlenen 1 kişi daha gözaltına alındı. İhraç edilen öğrencilerin, mahrem imamla ankesörlü telefonlardan görüştükleri belirlendi. Gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 
Denizli merkezli 3 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi.

Fetullahçı terör örgütüne yönelik polis tarafından Denizli merkezli 3 ilde yapılan eş zamanlı operasyonlarda, 5’i askeri okullardan ihraç edilen eski öğrenci olan 7 kişi gözaltına alındı. 
Edinilen bilgiye göre, Denizli İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Terörle Mücadele Şubesi ekipleri FETÖ soruşturması kapsamında örgütün mahrem imamı ve onunla görüştüğü tespit edilen eski askeri öğrencilere yönelik Denizli merkezli olmak üzere İstanbul ve Bursa’da operasyon yaptı. Operasyonda askeri okullardan ihraç edilen 5 eski öğrenci, bir mahrem imam ile bu kişilere yardımcı olduğu belirlenen 1 kişi daha gözaltına alındı. İhraç edilen öğrencilerin, mahrem imamla ankesörlü telefonlardan görüştükleri belirlendi. Gözaltına alınan 7 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.