DESOB, Denizli’ye Proje Merkezi kuruyor

DENİZLİ EKONOMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.11.2023 - 16:10, Güncelleme: 20.11.2023 - 15:57 1561+ kez okundu.
 

DESOB, Denizli’ye Proje Merkezi kuruyor

DESOB, Denizli’ye Proje Merkezi kuruyor
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli’ye kurulacak Proje Merkezi projesinde hibe, destek ve teşvikleri kapsayan proje yazma eğitimi kayıtlarının devam ettiğini belirtti.Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından hazırlanılarak, onaya sunulan “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” teknik destek projesinin eğitimlerine başvurular devam ediyor.Denizli’de Proje Merkezi oluşturması adına önemli bir adım attıklarına dikkat çeken Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, hedeflerinin Denizli’de Proje Merkezi kurmak olduğunu söyledi. Erbeği, “Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sorunların çözüm noktasında özellikle kaynak sorunu yaşayan herkes için ulusal ve uluslar arası hibe, destek ve teşvikler büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda önce bu destekleri hangi kurumlar, hangi şartlar, nasıl bir proje ile verdiklerini anlamak ve anlatmak adına teknik destek projesi ile eğitim desteği aldık. Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemizin de destekleri eğitimlerimizi resmi kurumlarımızdan da katılımlar ile özellikle projelerin sürdürebilirliği açısında ortak proje yürütme konusunu yaygınlaştırmak peşindeyiz. Esnafımız, esnaf olmak isteyen vatandaşımız bu kurumların yürüteceği projelerinden daha çok faydalanması adına bu eğitimi çok önemsiyoruz. Amacımız ilimizde Proje Merkezi kurmaktır” dedi.Eğitime başvurular devam ediyorBaşvuruların devam ettiği hatırlatan Başkan Erbeği, “Herkese açık olan eğitimlerimizde proje okuma, proje yazma, proje takibi konularında alanında uzman eğitmenimiz Kazım Özdağ tarafından 27 Kasım2023 ile 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Saat 09.00-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında günde 6 saat gerçekleşecek eğitimlerimize kayıt olmak isteyen vatandaşlarımız 05551427176 numaralı telefona kayıt yaptıra bilirler” ifadelerini kullanıldı.
DESOB, Denizli’ye Proje Merkezi kuruyor
Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (DESOB) Başkanı Mehmet Ali Erbeği, Denizli’ye kurulacak Proje Merkezi projesinde hibe, destek ve teşvikleri kapsayan proje yazma eğitimi kayıtlarının devam ettiğini belirtti.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği tarafından hazırlanılarak, onaya sunulan “Güçlenen Esnafıyla Büyüyen Denizli” teknik destek projesinin eğitimlerine başvurular devam ediyor.
Denizli’de Proje Merkezi oluşturması adına önemli bir adım attıklarına dikkat çeken Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mehmet Ali Erbeği, hedeflerinin Denizli’de Proje Merkezi kurmak olduğunu söyledi. Erbeği, “Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak sorunların çözüm noktasında özellikle kaynak sorunu yaşayan herkes için ulusal ve uluslar arası hibe, destek ve teşvikler büyük önem arz etmektedir. Bu anlamda önce bu destekleri hangi kurumlar, hangi şartlar, nasıl bir proje ile verdiklerini anlamak ve anlatmak adına teknik destek projesi ile eğitim desteği aldık. Denizli Valiliğimiz, Denizli Büyükşehir Belediyemizin de destekleri eğitimlerimizi resmi kurumlarımızdan da katılımlar ile özellikle projelerin sürdürebilirliği açısında ortak proje yürütme konusunu yaygınlaştırmak peşindeyiz. Esnafımız, esnaf olmak isteyen vatandaşımız bu kurumların yürüteceği projelerinden daha çok faydalanması adına bu eğitimi çok önemsiyoruz. Amacımız ilimizde Proje Merkezi kurmaktır” dedi.

Eğitime başvurular devam ediyor
Başvuruların devam ettiği hatırlatan Başkan Erbeği, “Herkese açık olan eğitimlerimizde proje okuma, proje yazma, proje takibi konularında alanında uzman eğitmenimiz Kazım Özdağ tarafından 27 Kasım2023 ile 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Nihat Zeybekci Kongre Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Saat 09.00-12.00 ile 13.00-16.00 saatleri arasında günde 6 saat gerçekleşecek eğitimlerimize kayıt olmak isteyen vatandaşlarımız 05551427176 numaralı telefona kayıt yaptıra bilirler” ifadelerini kullanıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.