Başkan Zolan’dan Baklan ilçesine ziyaret

BÜYÜKŞEHİR BLD 21.02.2024 - 18:12, Güncelleme: 21.02.2024 - 18:12 2042+ kez okundu.
 

Başkan Zolan’dan Baklan ilçesine ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan ilçesinde vatandaşlarla kucaklaştı. Baklan Belediye Başkanı Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Baklan’ımız daha da güzel olacak” dedi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Baklan’ı ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Zolan’ın ilçe ziyaretine MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı Tamer Şen, MHP Baklan İlçe Başkanı İsmail Yapsu ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Baklan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Baklan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gülsever’in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan Başkan Osman Zolan, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre Baklanlı hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, esnafa da hayırlı işler diledi. “Bizler vatan sevdalısıyız, millet sevdalıyız” Başkan Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte, “Şehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de, köylerimizde de o olacak, kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek” dediklerini hatırlatarak, “Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz’ dedik ve çok şükür dönüp geriye baktığımızda Baklan’ımızda ve Denizli’mizde hizmet destanları yazdık” ifadelerini kullandı. Baklan Belediye Başkanı Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Baklan’ımız daha da güzel olacak. İnşallah bu güzellikleri hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bizler vatan sevdalısıyız, millet sevdalıyız. Önemli olan vatanımızı, milletimizi daha güzel hale getirmek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber o güzelliği inşa etmeye devam edeceğiz.”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Baklan ilçesinde vatandaşlarla kucaklaştı. Baklan Belediye Başkanı Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, “Baklan’ımız daha da güzel olacak” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe ziyaretleri kapsamında Baklan’ı ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılanan Başkan Zolan’ın ilçe ziyaretine MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever, AK Parti Baklan İlçe Başkanı Tamer Şen, MHP Baklan İlçe Başkanı İsmail Yapsu ve beraberindekiler eşlik etti. İlk olarak Baklan Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Baklan Belediye Başkan Adayı Yusuf Gülsever’in Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışına katılan Başkan Osman Zolan, daha sonra ilçe merkezinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bir süre Baklanlı hemşehrilerinin istek ve önerilerini dinleyen Başkan Osman Zolan, esnafa da hayırlı işler diledi.

“Bizler vatan sevdalısıyız, millet sevdalıyız”

Başkan Osman Zolan, Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte, “Şehir merkezinde ne varsa ilçelerimizde de, köylerimizde de o olacak, kimsenin ayağı toza çamura değmeyecek” dediklerini hatırlatarak, “Sizlere hizmetkar olmaya geliyoruz’ dedik ve çok şükür dönüp geriye baktığımızda Baklan’ımızda ve Denizli’mizde hizmet destanları yazdık” ifadelerini kullandı. Baklan Belediye Başkanı Gülsever ile el ele vererek ilçede birçok hizmet gerçekleştirdiklerini anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Baklan’ımız daha da güzel olacak. İnşallah bu güzellikleri hep beraber yaşamaya devam edeceğiz. Bizler vatan sevdalısıyız, millet sevdalıyız. Önemli olan vatanımızı, milletimizi daha güzel hale getirmek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hep beraber o güzelliği inşa etmeye devam edeceğiz.”

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.