Tartıştıkları kişiyi kahvehanede bulamayınca evi kurşunladılar

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.10.2023 - 13:21, Güncelleme: 06.10.2023 - 13:34 6631+ kez okundu.
 

Tartıştıkları kişiyi kahvehanede bulamayınca evi kurşunladılar

DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde akşam saatlerinde sokakta tartıştıkları kişiyi kahvehanede bulamayan saldırganlar, karşı tarafın evine 8 el ateş ederek kayıplara karıştı.
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki grup kendi aralarında kısa süreliğine arbede yaşadı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile ayrılan grup, bir süre sonra dağıldı. Karşı tarafa öfkesi dinmeyen saldırganlar, ellerine aldıkları silah ile tartışma yaşadıkları kişiyi bulmak için kahvehaneye gitti. Kahvehanede karşı tarafı göremeyen saldırganlar, ellerindeki silahlar ile tartıştıkları kişinin evine 8 el ateş etti. Evi kurşun yağmuruna tutan saldırganlar, olay yerinden hızlıca kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kurşunlanan evden parmak izi ve boş kovanlar, olay yeri inceleme ekibi tarafından alındı. Saldırganların yakalanması için ekipler, geniş çaplı çalışma yürütürken, olay ile ilgili de tahkikat başlatıldı.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde akşam saatlerinde sokakta tartıştıkları kişiyi kahvehanede bulamayan saldırganlar, karşı tarafın evine 8 el ateş ederek kayıplara karıştı.

Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Sevindik Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde iki grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi ile iki grup kendi aralarında kısa süreliğine arbede yaşadı. Çevredeki vatandaşların araya girmesi ile ayrılan grup, bir süre sonra dağıldı. Karşı tarafa öfkesi dinmeyen saldırganlar, ellerine aldıkları silah ile tartışma yaşadıkları kişiyi bulmak için kahvehaneye gitti. Kahvehanede karşı tarafı göremeyen saldırganlar, ellerindeki silahlar ile tartıştıkları kişinin evine 8 el ateş etti.

Evi kurşun yağmuruna tutan saldırganlar, olay yerinden hızlıca kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Kurşunlanan evden parmak izi ve boş kovanlar, olay yeri inceleme ekibi tarafından alındı. Saldırganların yakalanması için ekipler, geniş çaplı çalışma yürütürken, olay ile ilgili de tahkikat başlatıldı.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.