2 OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI...

İLÇE HABERLERİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2018 - 16:05, Güncelleme: 13.06.2018 - 16:05 3342+ kez okundu.
 

2 OTOMOBİL ALEV ALEV YANDI...

Denizli’de dün gece yanan iki aracın kundaklandığı iddia ediliyor...
Olay Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi 1659 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı iki otomobilin yandığını gören vatandaşlar, durumu önce itfaiye sonra ise polise bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde yangına müdahale ederken, polis ekipleri ise araçlarda yaşanabilecek herhangi bir patlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen yangında, 2 araç kullanılamaz hale geldi. Yangının önce park halindeki N.A.’ya ait 32 FH 473 plakalı otomobilde başladığı, ardından hemen önünde park halinde olan A.D.'ye ait 20 ASL 57 plakalı otomobile sıçradığı belirtildi.  Yangın anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kayıt altına alındı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 
Denizli’de dün gece yanan iki aracın kundaklandığı iddia ediliyor...

Olay Merkezefendi ilçesi Akkonak Mahallesi 1659 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sabaha karşı iki otomobilin yandığını gören vatandaşlar, durumu önce itfaiye sonra ise polise bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, hızlı bir şekilde yangına müdahale ederken, polis ekipleri ise araçlarda yaşanabilecek herhangi bir patlama ihtimaline karşı çevrede güvenlik önlemleri aldı. Kundaklama sonucu çıktığı iddia edilen yangında, 2 araç kullanılamaz hale geldi. Yangının önce park halindeki N.A.’ya ait 32 FH 473 plakalı otomobilde başladığı, ardından hemen önünde park halinde olan A.D.'ye ait 20 ASL 57 plakalı otomobile sıçradığı belirtildi. 
Yangın anı ise çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonlarıyla kayıt altına alındı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldığı bildirildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.