Denizli'de yıldız çobanlar yarışmayla belirlenecek

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.10.2023 - 15:26, Güncelleme: 13.10.2023 - 15:26 3726+ kez okundu.
 

Denizli'de yıldız çobanlar yarışmayla belirlenecek

DENİZLİ (İHA) - Denizli’de küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin katılacağı “Çoban Yıldızı Bilgi Yarışması” için start verildi.
Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Brifing Salonu’nda düzenlenen toplantıyla “Çoban Yıldızı Bilgi Yarışması” için start verildi. Düzenlenen toplantıya İl Müdürü Şakir Çınar, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Hakan Bolat, İl ve İlçe Müdürlüğü personeli katılım sağladı. 19 ilçeden küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin katılacağı yarışma için açıklamalarda bulunan İl Müdürü Şakir Çınar, küçükbaş yetiştiriciliğinin önemine vurgu yaparak; “Çobanlarımız arasında düzenlenecek yarışmanın bir şenlik havasında yapılacağını ve yetiştiricilerimiz arasında bilgi paylaşımı sağlanarak mesleki birikimlerinin artırılması ve sosyalleşmesi amaçlanmaktadır” dedi. Toplantıda yapılacak iş ve işlemler görüşülerek iş takvimi belirlendi.
DENİZLİ (İHA) - Denizli’de küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin katılacağı “Çoban Yıldızı Bilgi Yarışması” için start verildi.

Denizli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Brifing Salonu’nda düzenlenen toplantıyla “Çoban Yıldızı Bilgi Yarışması” için start verildi. Düzenlenen toplantıya İl Müdürü Şakir Çınar, İl Müdür Yardımcısı Mehmet Atmacaoğlu, Hayvan Sağlığı ve Yetiştiriciliği Şube Müdürü Hakan Bolat, İl ve İlçe Müdürlüğü personeli katılım sağladı. 19 ilçeden küçükbaş hayvan yetiştiricilerinin katılacağı yarışma için açıklamalarda bulunan İl Müdürü Şakir Çınar, küçükbaş yetiştiriciliğinin önemine vurgu yaparak; “Çobanlarımız arasında düzenlenecek yarışmanın bir şenlik havasında yapılacağını ve yetiştiricilerimiz arasında bilgi paylaşımı sağlanarak mesleki birikimlerinin artırılması ve sosyalleşmesi amaçlanmaktadır” dedi.

Toplantıda yapılacak iş ve işlemler görüşülerek iş takvimi belirlendi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.