Kedi ve köpeklerin zehirlendiği iddiası

DENİZLİ GÜNDEMİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.01.2024 - 13:48, Güncelleme: 22.01.2024 - 13:11 2881+ kez okundu.
 

Kedi ve köpeklerin zehirlendiği iddiası

Kedi ve köpeklerin zehirlendiği iddiası
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, son 3 gün içerisinde 4 köpek ve 4 kedinin şüpheli bir şekilde öldüğü ileri sürüldü.Merkezefendi ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hüdai Oral Caddesinde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlkokulu civarında yaşayan sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Mahalle sakinleri Hacı Ahmet Paralı İlkokulu çevresinde barınan kedi ve köpeklerin, kademeli bir şekilde zehirlendiklerini ve çöp konteynerlerine atıldığını iddia etti. 3 gün içerisinde 4 kedi ve 4 köpeğin kan kusarak öldüğünü belirten mahalle sakinleri, etrafta bulunan yaklaşık 15’e yakın küpeli sokak hayvanlarının gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunu da ifade etti.Yine 4 kedi ve biri 6 yavrulu anne köpek olmak üzere 4 köpek zehirlendikten sonra çuvala konularak çöp konteynerine atıldı. Mahalle sakinleri ve hayvan severler bu konunun araştırılmasını ve sorumlu olan kişi veya kişilerin bulunmasını istedi.
Kedi ve köpeklerin zehirlendiği iddiası
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde, son 3 gün içerisinde 4 köpek ve 4 kedinin şüpheli bir şekilde öldüğü ileri sürüldü.

Merkezefendi ilçesine bağlı Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Hüdai Oral Caddesinde bulunan Hacı Ahmet Paralı İlkokulu civarında yaşayan sokak hayvanlarının zehirlenerek öldürüldüğü iddia edildi. Mahalle sakinleri Hacı Ahmet Paralı İlkokulu çevresinde barınan kedi ve köpeklerin, kademeli bir şekilde zehirlendiklerini ve çöp konteynerlerine atıldığını iddia etti. 3 gün içerisinde 4 kedi ve 4 köpeğin kan kusarak öldüğünü belirten mahalle sakinleri, etrafta bulunan yaklaşık 15’e yakın küpeli sokak hayvanlarının gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğunu da ifade etti.

Yine 4 kedi ve biri 6 yavrulu anne köpek olmak üzere 4 köpek zehirlendikten sonra çuvala konularak çöp konteynerine atıldı. Mahalle sakinleri ve hayvan severler bu konunun araştırılmasını ve sorumlu olan kişi veya kişilerin bulunmasını istedi.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.