Evinde yalnız yaşayan yaşlı kadın ölü bulundu

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.12.2023 - 17:49, Güncelleme: 18.12.2023 - 13:11 1069+ kez okundu.
 

Evinde yalnız yaşayan yaşlı kadın ölü bulundu

Evinde yalnız yaşayan yaşlı kadın ölü bulundu
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kendisinden uzun zaman haber alınamayan yaşlı kadın, yalnız yaşadığı evinde yakınları tarafından ölü bulundu.Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi 621 Sokak’ta bulunan tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisinden uzun zaman haber alınamayan Leyla Yavaş’ı (76) yakınları yalnız yaşadığı evinde yerde hareketsiz şekilde buldu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Yavaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan işlemlerin tamamlanması ile Yavaş’ın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.
Evinde yalnız yaşayan yaşlı kadın ölü bulundu
Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde kendisinden uzun zaman haber alınamayan yaşlı kadın, yalnız yaşadığı evinde yakınları tarafından ölü bulundu.
Olay, Merkezefendi ilçesine bağlı Topraklık Mahallesi 621 Sokak’ta bulunan tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kendisinden uzun zaman haber alınamayan Leyla Yavaş’ı (76) yakınları yalnız yaşadığı evinde yerde hareketsiz şekilde buldu. İhbar üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekibi, Yavaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan işlemlerin tamamlanması ile Yavaş’ın cenazesi otopsi işlemleri için Pamukkale Üniversitesi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Denizli HABERİ

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.