+1 mutluluğu doyasıya yaşadılar

BÜYÜKŞEHİR BLD (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 12:19, Güncelleme: 21.01.2019 - 12:19 3732+ kez okundu.
 

+1 mutluluğu doyasıya yaşadılar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in en özel projelerinden biri olan Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ile bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada çocuklar doyasıya eğlendi.
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Denizli Down Sendorumu Derneği’nin davetlisi olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya’da düzenlenen programda down sendromlu çocuklarla buluştu. Programa Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak, özel çocuklar, aileleri ve davetliler katıldı. Down Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada çocuklar gönüllerince eğlenirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Başkan Osman Zolan ise çocuklarla tek tek ilgilenerek, onların mutluluğunu ve sevincini paylaştı. En özel proje Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Down Kafe’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin en özel projelerinden biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, “Biz hep beraber bir aileyiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ve sizleri, hep beraber bir aile olarak görüyoruz. Hepimiz kol kola ne yapabiliriz, eksiklerimizi nasıl gideririz diye gayret ediyoruz. Türkiye’ye örnek olan Down Kafe’yi birlikte açtık. Yaklaşık 5 yıl önce böyle bir güzelliği kazandırdık. Esas olan bu binanın yapısı değil, bu yapıyı sizlerin doldurması, bir ve beraber olmanızdır. Çocuklarımızın birlikte çalışabilmesidir. Çocuklarımızın burada çalışıp rehabilitasyonlarına katkı sağlamalarıdır, enerjilerini güzel ve verimli kullanabilmeleridir” diye konuştu. “Her zaman yanınızdayız” Özel çocukların ailelerine Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yarınımız daha güzel olsun. Allah sizlere kolaylık versin, üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız, beraberiz bundan da hiç şüpheniz olmasın” dedi. Konuşmaların ardından çocuklar şiir okuyup, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı.  
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Büyükşehir'in en özel projelerinden biri olan Down Kafe’de down sendromlu çocuklar ile bir araya geldi. Renkli görüntülerin yaşandığı buluşmada çocuklar doyasıya eğlendi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kent Konseyi Engelliler Meclisi ve Denizli Down Sendorumu Derneği’nin davetlisi olarak Denizli Büyükşehir Belediyesi Down Kafeterya’da düzenlenen programda down sendromlu çocuklarla buluştu. Programa Başkan Osman Zolan’ın yanı sıra Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Engelliler Meclisi Başkanı Sevil Güngör, Denizli Down Sendromu Derneği Başkanı Hayrettin Çakmak, özel çocuklar, aileleri ve davetliler katıldı. Down Kafe’de gerçekleştirilen buluşmada çocuklar gönüllerince eğlenirken, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ile bol bol sohbet edip, hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Başkan Osman Zolan ise çocuklarla tek tek ilgilenerek, onların mutluluğunu ve sevincini paylaştı.

En özel proje

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Down Kafe’nin Denizli Büyükşehir Belediyesinin en özel projelerinden biri olduğuna dikkat çekti. Başkan Osman Zolan, “Biz hep beraber bir aileyiz. Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanımız ve yönetim kurulu üyeleri ve sizleri, hep beraber bir aile olarak görüyoruz. Hepimiz kol kola ne yapabiliriz, eksiklerimizi nasıl gideririz diye gayret ediyoruz. Türkiye’ye örnek olan Down Kafe’yi birlikte açtık. Yaklaşık 5 yıl önce böyle bir güzelliği kazandırdık. Esas olan bu binanın yapısı değil, bu yapıyı sizlerin doldurması, bir ve beraber olmanızdır. Çocuklarımızın birlikte çalışabilmesidir. Çocuklarımızın burada çalışıp rehabilitasyonlarına katkı sağlamalarıdır, enerjilerini güzel ve verimli kullanabilmeleridir” diye konuştu.

“Her zaman yanınızdayız”

Özel çocukların ailelerine Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacaklarını kaydeden Başkan Osman Zolan, “İnşallah birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Yarınımız daha güzel olsun. Allah sizlere kolaylık versin, üzerimize düşen ne varsa her zaman yanınızdayız, beraberiz bundan da hiç şüpheniz olmasın” dedi. Konuşmaların ardından çocuklar şiir okuyup, müzik eşliğinde doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gün yaşadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve denizlikenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.